[ drprmr @ 16.12.2007. 17:35 ] @
| Imam problem sa grafikom, digne sistem normalno ali ga sve vreme prati anomalija u vidu vertikalnih linija sve vreme od paljenja racunara do dizanja sistema. Neki kazu da je graficka karta medjutim prvi put kad se to desilo majstor kaze da je samo izvadio bateriju, sacekao par min. i vratio nazad. Posle toga je radio neko vreme i opet ista stvar. Da li je neko imao slican problem i da li je moguce da je zaista u pitanju graficka karta? |
[ Ned123 @ 16.12.2007. 18:22 ] @
Priključi eksterni monitor, i ako je sve u redu u pitanju je ekran, a ne grafička karta. Ako se problem ponovi i na eksternom monitoru, grafička je otišla.
[ drprmr @ 17.12.2007. 14:11 ] @
Probao sam sa eksternim monitorom i ista stvar. Sve necu da prihvatim da je u pitanju graficka ali izgleda da je to to. Samo me cudi kako to da se problem pojavio , nestao i sad opet ista stvar, zato se sve nesto tesim da nije hladan lem ili nesto slicno oko kontakta nekog, ali kad je to sve integrisano i jako sitno.U svakom slucaju hvala i pozdrav za BL.
[ JOJO847 @ 18.12.2007. 07:16 ] @
Pa ako i je hladan lem, to se moze popraviti ali samo sa odgovarajucom lemilicom (vruci zrak). Nova MBO je doslovce preskupa.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.