[ pakito @ 17.12.2007. 18:27 ] @
* MB ASUS - SOCKET 775 - P5K * GAINWARD VGA - PCIE - BP8500GT-512-TV-DVI * INTEL C2D-2.33 BOX-E6550 CORE 2 DUO * MEMORIJA DDR2 TWINMOS 2048MB * HARD DISK MAXTOR HDD 250GB 7200RPM, S-ATA II * PIONEER DVD-RW 16X DOUBLE LAYER 112D BLACK * COOLER MASTER MIDI TOWER Elite Black * MONITOR SAMSUNG 22" SyncMaster TFT 223BW * MODEM 56K V.90 * TASTATURA LOGITECH OEM Value Keyboard Black * OEM MIS Logitech Optical PS/2 M-SBF90 BLACK * LOGITECH 2.1 ZVUCNICI S-200 FULL PACK Obezbedio sam gornju konfiguraciju glat novu, namenio je isključivo radu na video gradji koju na terenu snimam Sony DCR-SR290E camcorderom, instalirao Win XP sa SP2, instalirao potom K-Lite mega codec pack, pa QuickTime 7, pa na koncu i Adobe Premiere Pro 1.5, ali mi je već prilikom jedne probe palo u oči kako se slika, posle renderovanja na šini, čudno ponaša u kontrolnom monitoru: zapinje, skakuće, cupka ... To se isto zadržalo i na AVI fajlu koju sam exportovao na HDD. Isprobao sam izvorne .mpeg fajlove u Windows Movie Makeru, te u raznim plejerima - ovih problema u njima nema. Normalno se ponašaju i u Premierovom Source Monitoru! Medjutim, izvezeni AVI fajl zapinje i koči ne samo u kontrolonom Premierovom monitoru, već i u svim plejerima sa kojima sam vršio proveru: BS, Clasicu i sličnim! Šta može biti u pitanju? |