[ Kolins Balaban @ 18.12.2007. 20:41 ] @
ccccc ama ja bih ponovo da igram demo :) ne full :P daj makar da demo mogu igrati :) ima li neki nacin, da se obrisu keys iz registry-a koji ova igra ostavi? ipak nisam izasao iz zakonskih okvira, ja hocu DEMO, ne crackovanu igru :P a ti me nemoj navoditi na ilegalne radnje :) ja stvarno ne vidim razloga za lock moje teme, jer nisam trazio CRACK! niti sam ga spomenuo.
[ Danilo Cvjeticanin @ 18.12.2007. 20:42 ] @
Koja je igra?
[ Kolins Balaban @ 18.12.2007. 20:52 ] @
u pitanju je igra Tomb Raider Anniversary
[ calexx @ 18.12.2007. 21:07 ] @
Jesi izašao iz zakonskih okvira, ako već hoćeš da se tako izraziš, da je pravi demo ne bi postojalo ograničenje. Microsoft daje dva meseca demo korišćenja za Office 2007, Kaspersky daje mesec dana za svoje pakete. Da li je ok da sad neko pita šta da promeni u reg pa da i dalje koristi ove demo verzije?
[ Kolins Balaban @ 18.12.2007. 21:13 ] @
dobro, hajmo malo preformulisati pitanje ;) treba mi program koji ce mi ocistiti HAMELJ iz registry-a, koji je napravila ova igra, a koji mi je ostao na compu, nakon sto sam je uklonio. je li moze tako?
[ Miroslav Jeftić @ 18.12.2007. 21:14 ] @
Nisi tražio crack, već samo način da demo nikad ne istekne. Nije šija nego vrat. Neće biti razgovora na tu temu kao što ti je već rečeno. Nadam se da neće biti treće teme, or else.