[ _ErRoR_ @ 19.12.2007. 14:11 ] @
Prije svega pozdrav za sve clanove elitesecurity foruma!! Kao sto vidite novi sam clan....Slucajno sam na lutao na ovaj forum, te sam se odlucio regati....

Eh sada malo o mojem problemu....Dakle comp mi se sam resetuje,i kada ga ocu ponovo upaliti on krene da digne sistem i na boot screanu se ponovo reseteju i tako par puta, i odjednom digne sistem i radi 1-2-3h a nekada i 5min i ponovo se resetuje, pa sam ugasio automatic restart pa mi sada baci blue screan u kom pise da je "kao" problem u "Driver_IRQL_LESS_OR_EQUAL"...
Isao sam start,pa search, i kucao potragu za tim driverom, i nije ga pronaslo....:(.... Pokusavao sam mjenjat ram itd..I problem je jos uvijek tu....
Molim dobre ljude, koji misle da znaju sto je problem, ili su imali slican da postajaju svoje misljenje....
Thx ....

Molim da pogledate ovaj web...pa mi velite sto mislite o ovom postu?..
http://www.techspot.com/vb/all...Driver-IRQL_LESS_OR_EQUAL.html

[Ovu poruku je menjao _ErRoR_ dana 19.12.2007. u 16:04 GMT+1]
[ _ErRoR_ @ 19.12.2007. 18:27 ] @
Pa zar nitko?....
Izgleda da sam prepusten sam sebi... :( ne znam rijesenje, za comp,a pomoci nemam...
Jos evo danas mi comp poceo bacati razlicite Blue screanove....
Sad ovaj, sad onaj....
STOP: OXOOOOOO7F, nedugo zatim STOP: 0X00000050, pa STOP: 0,00000024, pa nakon 30 min opet ox0000007F....
Izgleda da moram kupiti novi comp, jer ovom nema popravka....
Koliko sam procitao iz ostalih postova po netu, Format mi nece pomoci, tak da.... Ne znam sto da radim..Hdd sam nedavno kupio prije nekih 15 dana....
[ Binary Mind @ 20.12.2007. 12:39 ] @
Nisi napisao koji fajl/fajlove prijavljuje kao problematicne. Probaj prvo sa clean instalacijom Windows-a (format C:), a ako ni posle toga ne pomogne probaj sa drugim napajanjem.
[ ChanMaster @ 20.12.2007. 14:36 ] @
Ja bi na tvom mestu odmah menjao napajanje! 100%