[ supersonik @ 19.12.2007. 15:34 ] @
E ovako, problem se sastoji u sledecem.Prilikom prebacivanja podataka preko USB flash uspeo sam nekim slucajem da prebacim nesto sto jos nisam uspeo da indentifikujem da li se radi o virusu,trojancu ili necemu desetome,a simptomi su vise nego frustrirajuci.U bilo kojoj fazi rada na racunaru mis od jednom pocne da divlja po ekranu,otvara-zatvara programe,fajlove pravi precice i druge gluposti velikom brzinom.Jedini lek je kad pritisnem ctrl+alt+del,e onda stane i mogu da nastavim normalno neko vreme.Probao sam s Kaspersky 7,ad awere i jos nekim anonimus programima da ocistim tu napast ali nista.Cak prilikom skeniranja kasperskog on pocne da drma po ekranu,a da ovaj ga uopste ne primecuje.Zna li neko o cemu se ovde radi i kako da se resim ove napasti???
Zahvaljujem!
[ Binary Mind @ 19.12.2007. 21:07 ] @
Okachi HiJackThis! log. Skini Spyware Doctor i/ili Trojan Hunter update-uj ih i skeniraj. Mislim da je u pitanju trojanac... Program koj itakodje moze biti od koristi je Spybot Search & Destroy...
[ milan971 @ 20.12.2007. 17:20 ] @
Meni je jednom prilikom poceo mis da divlja i da trci bez ikakvih mojih komandi ali kod mene bio problem napajanje kad sam njega zamenuo sve radi dobro.
[ Djomlavi @ 23.12.2007. 16:37 ] @
Imao sam ja nesto slicno ranije, jesi pokusao da instaliras Nortona + najnovije definicije?

Inace, obavezno iskljuci AUTORUN opciju u Windowsu, i onda nista nece moci da ti predje sa flash drajva. Ovako, cim ubodes flash drajv, automatski moze da si predje sta god hoces. Ovo provereno pricam :(
[ Danilo Cvjeticanin @ 23.12.2007. 17:39 ] @
Slican problem sam imao do pre par dana, kupio sam novi mis i sada je sve ok :)
[ crni83bg @ 25.06.2008. 14:49 ] @
IMAO sam Nortona updatovanog, dosao uz Licenciranu Vistu, i nije primecivao trojance koje je primetio nod... Ali je virut0 prosao Nod, pa sada koristim Kaspersky (nakon reinstalacije sistema i brisanja svih *.exe)... :-/