[ gensher @ 22.12.2007. 14:27 ] @
Koristim ADSL od prvog dana kada se pojavio u Kuli. ISP Telekom. Sada ga koristim 7,8 meseci ako se ne varam i to je sjajan napredak sa dialupa preko ISDN do ADSL u nekih godinu dana. Ono sto sam primetio, a sa cim ne mogu bas da se izborim: 1. kada su mi ukljuceni eMule i BitTorent i bez obzira na njihov download i upload koriscenje browsera, tj. surfovanje, postaje nemoguca misija. Delay je nenormalan, cak i ako down i up load su 0. 2. u poslednje vreme malo myspaceujem i desava se da ne moze da mi se ucita sajt uopste. Firefox je bio problem, bar sam tako mislio. Koristio sam Explorer 7 neko vreme i sljakalo, a onda i on blokirao. Igrom slucaja sam 'provalio' da ga ucitam preko ISDN dialupa, preko nadlanu 042 konekcije, i ucita ga za sek i to je dovoljno. Posle se diskonektujem i ulogujem redovno preko ADSL i koristim sajt regularno bez problema. 3. takodje problem imam sa Google Readerom. On nekada jednostavno nece da se ucita. Problem je nastao kad su menjali interfejs, kada su ubacili onaj zuti progress bar na vrhu stranice, ako se neko seca te promene. Jednostavno pocne da loaduje i tako nastavi u nedogled. (ovo bas i nije vezano za Telekom ADSL cini mi se, ali kad vec tipkam da vidim ima li ko slicnih problema) Cini mi se da je to sve sto me muci... ne racunajuci svakodnevne probleme, koje svi imamo :) posto je teski offtopic :))) Neki saveti, slicna iskustva... svaki komentar je dobro dosao... i sto bi rekli ili napisali Englezi looking forward to hearing from you Pozdrav |