[ VJEKOLSAV @ 22.12.2007. 19:51 ] @
| Prvi put se javljam na ovom forumu.Pročitao sam većinu ,medjtim nisam našao ništa što bi bilo slično mom problemu ,nisam amater u ovom poslu ali nemogu da rješim jedan kvar.lg-šasija mc-017a-model RE-29FA33PX.diše ali obratno od simptoma kad je kao u strijim tv-ima kaskada pa sasvijetlom slikom se širi.Kod mene nije bitno koliko je posvjetljena slika,nego šta je prikakano na ekranu,tamna slika skok napona na kolektru h-tranzistora ,svijetla slika obratno, skuplja se. svi naponi iz mreže su stabilni,provjereni blokovi,i minus 14 volti (prijatelj je imao sličan problem na drugom tipu tv-a ,bio je u pitanju blok )molim kolege ako je neko imao sličan proiblem i rješio ga da mi pomogne. |
[ Majstor Duja @ 24.12.2007. 18:14 ] @
Citat:
VJEKOLSAV: ....Kod mene nije bitno koliko je posvjetljena slika,nego šta je prikakano na ekranu,tamna slika skok napona na kolektru h-tranzistora ,svijetla slika obratno, skuplja se...
Evo ja cu da napomenem da je to normalno kod vecine novijih tv uredjaja a pogotovu kod notornog LG-a da slika dise i to upravo tako kako ste opisali.
...cenim da dugo niste bili u ovom poslu, kolega?
[ VJEKOLSAV @ 25.12.2007. 17:22 ] @
Nije da nisam dugo radio, nego nisam baš imao puno iskustva s LG-tvima a ovaj baš izrazito diše.Hvala na komentaru.
[ weller @ 25.12.2007. 20:40 ] @
ekran
[ majstorr @ 28.12.2007. 14:59 ] @
E .ebiga kolega.Dal je moguce?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.