[ ninja7 @ 22.12.2007. 21:38 ] @
Posle ulaska u servisni mod i nesto podesavanja, kao i izlaskom iz servisnog moda stand by dugmetom na daljincu, televizor vise nije davao ni sliku ni ton, iako po zvucima u njemu izgleda da se ukljucio, cuje se relej i na ekranu ima visokog napona. pomagajte ljudi!
[ majstorr @ 23.12.2007. 16:48 ] @
Ne mozes nista sam da uradis.Nosi tv u servis skinuce memoriju i programirace je ponovo i to je to.To ce naravno da te kosta odredjenu sumu pa nikad vise neces da cackas po servis meniju.
[ pocetnik jm @ 23.12.2007. 18:01 ] @
probaj u servis modu da aktiviras opciju reset da ga vratis na fabricko sterovanje.

puno srece
[ Majstor Duja @ 24.12.2007. 13:43 ] @
@ninja7: upravo zato postoji pravilo na ovom forumu u vezi tog famoznog service-moda kojeg se niko ne pridrzava, da ne bi korisnik napravio
sam sebi trosak ali neki to ne razumeju....

Citat:
pocetnik jm: probaj u servis modu da aktiviras opciju reset da ga vratis na fabricko sterovanje.
puno srece

Covek, procitaj prvi post. Ako nema sliku kako da nadje opciju?
[ majstorr @ 25.12.2007. 14:42 ] @
Jedino je moguce da stavi pored njega jos jedan samsung pa da gleda od njega a na ovom na slepo ide do reseta mada ako pogresi u brojanju ili daljinski zeza moze da napravi jos vece s*****.Srecno
[ filka @ 26.12.2007. 12:57 ] @
A jel neko cuo da postoje radnje bas za taj posao""zovu se SERVIS za tv i dvd"" :)))))
[ Mijusa @ 04.05.2012. 12:07 ] @
Da li je neko imao ovakav problem? Kada upalim tv pojavi mi se u donjem delu ekrana pojas sirok nekoliko cm koji secka sliku i postepeno se pomera na gore. Nakom 1 min. on nestane i tv normalno radi. Pronasao sam C2mf 250v zamenuo i opet se taj pojas pojavljuje ali cini mi se da je malo manji. Na jednoj zavojnici u His-u sam pronasao razlepljen magnet koji sam zalepio na svoje mesto ali opet isto.