[ south coast @ 26.12.2007. 01:17 ] @
Cao ljudi. Imam problem sa lap topom,u pitanju je sony vaio pcg-nvr23 amd athlon 1800+ evo o cemu se radi: tokom podizanja sistema a i nakon toga pojavljuju mi se vertiklalne strafte svuda po ekranu,prvo sam pomoslio da je mozda u pitanju onaj flet kabal medjutim spojio sam ga na drugi monitor i pojavljuje mi se isti problem.Ono sto je(bilo) interesantno jeste da kada stavim ekran u neku odredjenu poziciju slika se normalizuje,medjutim to je samo dok ga ne drmnem a onda opet isto.Odnio sam ga kod ovih nasih lokalnih servisera(kotor)i rekli su mi da oni nemaju pojma sto je u putanju i da ga odnesem u podgoricu(oni su kao strucnjaci...) i sto se desilo,skenjali ga tek,sada vise uopste nemam sliku nego je ekran crn,a objasnjenje je da je otisao neki spoj na maticnoj. E sad recite vi meni sto moze bit jel to ili nesto drugo,i ako jeste dje i kome da se obratim da ga pogleda i proba napraviti. Razocaran sam ljudi cinjenicom da kod nas u crnoj gori nema 5 ljudi koji zaista nesto znaju sve neki strucnjaci da te bog sacuva! comp jeste star ali je dobar,u americi je kupljen i zao mi ge je rashodovati. Puno pozdrava nadam se da cete mi moci pomoci. Srecni bozicni praznici svima koji slave. Adio |