[ severijan @ 27.12.2007. 08:33 ] @
od nedavno koristim lan mrezu za internet.kacim se na jedan racunar koji ima wifi vezu pa daje nama ostalima internet.e sad,do nedavno sam mogao da vidim druge korisnike u okviru lan-a i ono sto oni dele sa svima nama.medjutim,od nedavno,vise ne mogu nikog da vidim,jedino sebe i pa i kod sebe ne mogu da udjem.problem je sto ja i dalje serujem dva foldera sa ostalima (vidi se ona ruka izspod foldera koja oznacava da je on sherovan) ali kako rekoh to ja uopste ne vidim kad odem na lokalnu mrezu.takodje je zanimljivo sledece:dok sam jos mogao da vidim ostale korisnike napravio sam shortcut-ove dvojice sa najvise fajlova na moj desktop.i sad kad kliknem na te precice oni mi se bez problema otvore i vidim sta oni seruju.ali,oni se uopste ne pojavljuju u lokalnoj mrezi kad ih tamo potrazim. ovo sve verovatno izgleda strasno konfuzno zato cu pokusati da objasnim plasticno.evo puta kojim idem:my network places-entire network-microsoft windows network-workgroup e sad ovde bi trebalo da se pojave drugi korisnici na mrezi ali kako rekoh nema nikog sem mene a kad kliknem na mene ne da mi da udjem vec kaze da nije dostupno.sta se desava?jel mozda ima neki servis koji treba da pokrenem u windowsu ili sta vec?pomozite mi jer nisam siguran sta tacno ja sherujem i sta sve drugi vide na mom racunaru a i voleo bih da ponovo vidim te ljude. unapred sam vam zahvalan. |