[ gajo2 @ 01.01.2008. 16:42 ] @
| Pozdrav,
Ne znam šta se to dogodilo na novogodišnjoj žurci, prilično dobro sam čuvao foto aparat da ga ne udarim i da mu se nešto ne desi.. ali danas kad sam pokušao da ga uključim onaj birač kao da se zaglavio, ne mogu da ga okrenem. Izgleda da se nekako zalepio, tj. ako ga noktima malo podignem onda se oseća kao da je zalepljen, i onda mogu uz malo muke da ga okrenem.
Šta da radim, jel mogu ja nekako da ga očistim ili da nosim u servis?
 |
[ crnibombarder @ 01.01.2008. 17:15 ] @
Prvo sto mi pada na pamet je da je neko prosuo nesto slatko/lepljivo na njega, ali mi cudno da nece da se pomeri cak i kad malo jace pokusas. Ne bih eksperimentisao, ako je samo to kvar, a sve ostalo radi, ona racunaj da neces "puci" mnogo novca na popravku, i predlazem da ga odneses u Zetsku 11 iznad Skadarlije, 011/3243-543.
[ Backy @ 01.01.2008. 22:09 ] @
moj prekidač je isprskan fantom... u početku je malo glavio, al sad se zaglavi samo kad je ispod nule :) kad me ne bude mrzelo, očistiću ga i to je to....
[ Predrag Supurovic @ 02.01.2008. 00:58 ] @
Odnesi u servis. Imao sam slicna problem sa njim - nekada se zaglavljivao, a nekada ne. Odneo sam u ovlasceni servis i oni su to vrlo brzo sredili. Ako je aparat pod garancijom, nemoj ni da razmisljas o icem drugom nego o servisu.
[ gajo2 @ 02.01.2008. 01:03 ] @
Jeste (još uvek) pod garancijom, mada pretpostavljam da za ovakve stvari treba nešto da platim pošto sam ipak ja kriv...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.