[ Climaxx @ 04.01.2008. 11:55 ] @
Pozdrav svima!

Napravio sam report u accessu 2002. Report izgleda ok. ima par obojanih tekstova i labela da dobije na živosti. Medjutim kada ga idem isprintati sav je crno bijeli.
Pokusao sam potom i neku sliku ubaciti u formu pa je isprintati. Izgleda ok (u boji) ali na isprintu je crno bijelo.

Molim za pomoć.

Unapred hvala
[ DarioBH @ 04.01.2008. 13:50 ] @
Mozda je printer crno-bijeli (šala)
Probaj u propetriesu reporta 'fast laser printing' staviti No
[ nidisa @ 05.01.2008. 18:54 ] @
Citat:
Probaj u propetriesu reporta 'fast laser printing' staviti No

A ako to ne uspije, napravi novi report, prvo postavi nesto (label ili slicno) da je u boji, a bez dodavanja koda ili bilo koje promjene u properties i probaj odstampati. Ako je sve ok, onda otvori svoj report u design modu, copy sve (ukljucujuci i kod) i paste na novi izvjestaj.

Jednom sam imao slican problem koji sam rijesio ovako (rekli bismo pjeske). Probao sam sve sto sam znao, ali nije islo. Cak sam probao i ovaj "fast laser print". Dodatni problem je bio taj sto na mom komp. sve stampalo bez problema, a kada sam bazu dostavio krajnjem korisniku (koji je imao stampac u boji :-)) sve se stampalo crno-bijelo.

Obzirom da nisam imao puno vremena, musterije cekaju, valjalo je djelovati brzo;-). I poslije je radilo bez problema.

Jedino nikad nisam skontao sta je bilo uzrok.