[ Ivek33 @ 04.01.2008. 15:21 ] @
Hi, Ne znam gdje bih postavio pitanje pa evo ovdje. Zanima me iskustvo drugih članova foruma koji eventualno imaju svoj forum i slično. Imam forum i u zadnje vrijeme često vidim da mi se učlanjuju članovi kojima je izgleda samo cilj reklama ili doći do e-mail adrese foruma. To su uglavnom e-mail sa @g-maila i uglavnom su nekako serijski otvarani i tipizirani što vidim po vrsti e-maila. A zemlja iz koje se predstavljaju nema veze sa našim jezičnim područjem. Ali što je najbitnije do sada je forum slao automatsku potvrdu učlanjenja pa je tom korisniku stizala automatska e-mail o potvrdi registracije naravno sa adresom pošiljatelja. I naravno nakon nekog vremena stiže mi spam sa pošiljateljem te e-mail adrese koja je polazna sa foruma, a pa ispada da sam sebi šaljem spam :-( . Vjerujem da i ostali ini ljudi dobijaju sada spam sa te adrese. Sada svaku registraciju potvrđujem osobno ali prethodno pogledam podatke o dotičnom koji se registrirao, i naravno brišem sumnjive bez pitanja. Ima li takvih problema na ES-u ili netko sličnih tko ima svoj neki forum. ? |