[ Pharaoh Igoreohtep @ 05.01.2008. 10:38 ] @
| Gledao sam sve zive teme o preporukama za provajdera medjutim veci broj topic-a i post-ova datira iz 2005 i 2006 godine.
Zato sam odlucio da osvezim jedan ovakav topic. Ako je to u suprotnostima sa pravilima foruma -> mod. obrisite topic.
Trenutno sam u dilemi kog provajdera da izaberem. Imajte na umu da je u pitanju Novi Sad i da hocu da uzmem 1024/128.
Prvobitno sam hteo da uzmem PTT, (od Telekoma sam odustao), i onda svratim kod jednog drugara koji ima NeoBee i rece mi da 1024 placa 1750 din,sto mi je povoljnije nego PTT.
Jel imate neke sugestije koje se ticu ova dva provajdera ili mozda nekog provajdera koji pruza usluge u Novom Sadu?
Bitno mi je koliko su tolerantni prema P2P, ping, modem koji daju na koriscenje, i ne znam ni sam sta vise. |
[ kristi1 @ 05.01.2008. 11:19 ] @
Ja sam kod ptt-a i nisam imao nikakvih problema u bilo kom pogledu godinu dana. Dobijes user name i pasword mozes da radis sva podesavanja na ruteru. Nemoj da se zeznes za malu razliku u ceni pa posle da kukas.
[ slobx @ 09.01.2008. 19:14 ] @
Ja sam kod ptt-a vec 2-3 godine i prezadovoljan sam.Plus to sto posle odredjenog vremena dobijas popust.Ja placam
1536 Kbps/192 Kbps 2.240 din mesecno inace je standardna cena 2.800 din.
[ NenadSM @ 10.01.2008. 05:49 ] @
PTT definitivno.
Dobio sam ruter moze i usb i lan, nista nisam platio, nemam nikakvu obavezu u ugovoru, ono godinu dve dana, radi bez problema, racun salju postom, veza radi. Probao sam i Skype, radi. Ruter sam dobio podesen, samo ga "ubo" u komp i povezao spliter i kablove i oso na google.
Tehnicku podrsku sam zvao samo jednom i to posle dan dva da mi otvore mail nalog.
Po meni ocena 5.
Iskustva su od septembra 2007 do danas.
Pozzz.
[ Hackman @ 11.01.2008. 00:00 ] @
Ja sve ovde rečeno podpisujem, još samo da dodam da nikakvih problema nemam.
[ blaki @ 12.01.2008. 07:48 ] @
Citat:
Pharaoh Igoreohtep: da uzmem PTT, (od Telekoma sam odustao), i onda svratim kod jednog drugara koji ima usluge u Novom Sadu?
Cek, ljudi, prosvetlite me. Ima i PTT i posebno Telekomov ADSL ????
Molio bih jos nekoga za preporuku sta od ADSL-a uzeti u Kraljevu.
Hvala.
Pozdrav
[ slobx @ 12.01.2008. 08:08 ] @
Ma da PTT ti je posta a telekom telekom.Isto sr**e drugo pakovanje....
[ Pharaoh Igoreohtep @ 12.01.2008. 13:33 ] @
PTT je kao sto sam covek rece upravo : Posta,a Telekom je : fiksna telefonija,mobilna telefonija,...
Najbolje je kad ljudi pljuju PTT zbog velikog racuna za fiksni telefon. Haos :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.