[ Backy @ 06.01.2008. 13:36 ] @
| treba mi aparat koji ima intervalometar ali koji istovremeno može da snima slike direktno na pc (poželjno preko kabla ;))
nešto sam razgledao, svi eosi imaju obe opcije (u tom slučaju bi najverovatnije izbor bio 350d) ali bi bilo dobro da bude neki kompakt da bi bio jednostavan za upotrebu u ostalim situacijama... gledao sam kompakte i znam da je canon g serija imala obe opcije ranije, ali je g3 poslednji za kog sam siguran :D
u principu se pitanje svodi na sledeće:
ima li g9 intervalometar i jel može da snima direkt na komp? ako nema ili ne može, jel postoji neki aparat u klasi s njim koji može ili je dslr jedini izbor? |
[ Zarko Silic @ 06.01.2008. 13:48 ] @
Zavisi koja su ti vremena potrebna za intervale?
[ Abdee @ 06.01.2008. 14:30 ] @
MMali Nikoni iz P serije imaju intervalometar ali mislim da opcija direktnog snimanja na PC ne zavisi od toga vec od cinjenice da li postoji softver koji to podrzava. Razmisli i o nekom jeftinijem DSLR telu jer postoji jedan divan softver koji se zove "DSLR remote pro" i koji mnogo dobro radi to sto tebi treba.
[ Backy @ 06.01.2008. 14:33 ] @
350d mi je za sada najrealnija opcija... intervali su reda veličine minuta (od pola do nekoliko)
@Abdee
mislim da treba i aparat da podržava pomenuti softver... jel može to na s6500fd?
[ Abdee @ 06.01.2008. 14:38 ] @
Uzmi 350D i ne razmisljaj dalje. DSLR Remote pro ga podrzava, neces biti ogranicen baterijom, fotke ce biti kvalitetnije.
[ Backy @ 19.01.2008. 11:08 ] @
čisto da javim završetak priče... pošto je dslr ostao jedina opcija, išlo se na uklapanje što boljeg tela i objektiva u budžet ;)
na kraju se sve završilo na 40d i 17-40 l :) hvala svima još jednom
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.