[ ThugNigga @ 06.01.2008. 21:05 ] @
| Pozdrav. Da li je već neko nabavljao ove Crypton MP4 playere? Ja sam gledao malo na njihovoj stranici, i onako fine karakterisitke. Ali, ipak bih volio da mi neko kaže kakvi su, iz iskustva. Gledao sam wonder-a, kaže touch screeen ima, pa njega kontam i kupiti, ili možda penthouse. Hvala na pomoći u odluci.
[Edit by StORM48: Zabranjeno reklamiranje na forumu. Takođe, prostor za poruku nije dozvoljeno koristiti za potpis, jer u profilu imaš namensko polje za to. Pročitaj Pravilnik.]
[Ovu poruku je menjao StORM48 dana 22.01.2008. u 13:42 GMT+1] |
[ zadava75 @ 16.01.2008. 23:20 ] @
ma ovo je smece nevidjeno...danas sam u svojoj firmi uzeo jedan gps crypton s800 na testiranje....u po frke se poceo sam gasiti...sada se samo pojavi logo GPS Crypton i to je to....sto se tice GPS uredjaja mislim da je smece....za mp4 playere nisam bas siguran ali mislim da ce i sa njima biti problema.....ako hoces dobar player uzmes fino IPOD, a ako hoces navigaciju uzmes GARMIN....i onako ce te na kraju doci isto...ovde ces ustediti lovu ali neces zivce i obratno
[ ThugNigga @ 21.01.2008. 19:15 ] @
Hvala drug. Evo bas prije 2 dana kupio drug ovaj penthaus. Pokajao se kaze. Slab odziv, nesto mu steka. Kad je ubacivao SD card nije htio prepoznat. Ja se bas zjanio. Eto zao mi je sto si ti tako nadrljo sa tim GPSom. Hvala na savjetu!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.