Koristio sam vise antiwirus resenja kao i firewalla, Kaspersky,Nod32,TrendMicro,Avast,AVG,ZoneAlarm,Sygate...pre nekoliko meseci probao sam BitDefender v10 free i odusevio se
Citat:
drazapn: Imam BitDefender Internet Security v10 sada sam ga nadogradio na verziju 2008,odličan je možda i bolji od Kasperskog jer uopšte ne opterećuje računar,redovan update svekog sata...sve extra čak i online chat komunikacija sa ljudima iz Bit-a.Moj računar je XP SP2,1700+,1.47GHz i 768MB RAM memorije a i dok sam imao 256 je radio bez ikakvog zastoja!
Bit je extra!
Kao sto rece drazapn nimalo ne opterecuje sistem, ja sam uz kupovinu konfiguracije dobio i licencirani BitDefender internet security 2008, vrlo lepo radi, ne smara sa dodatnim pitanjima, naravno mora se dobro podesiti i prilagoditi potrebama, po svim testovima trenutno BitDefender se dosta dobro kotira i pretpostavljam da ce u narednom periodu biti jedno od boljih zastitnih resenja.
Danas sam probao KAV 7.0.0.125 , Nod32, BitDefender internet security 2008 na konfiguraciji dual core 3 Gh, 1 Gb RAM,Asus P5N-E Sli i mogu vam reci da je na istom uzorku fajlova, BitDefender bio najbolji, zatim Kaspersky a da recimo ,Nod32 neke stvari nije ni video...