[ pcelarko @ 11.01.2008. 02:45 ] @
FF mi je default browser .
Ali kada odem u neki program na help opciju i
ako ima neki link(kada kliknem na njega) on mi se otvara sa IE.
I to izgleda samo kod MS programa ,koliko sam skontao ,
dok neke otvara sa FF .
Jel moze da se podesi da se svi (linkovi iz help opcija iz programa)
otvaraju sa FF ?
[ Milan Gligorijevic @ 11.01.2008. 09:20 ] @
Ako je tako, FF nije postavljan da bude default browser. To kad budeš podesio, klikom na link će se otvarati FF, a na IE.
Nemam XP pa ne mogu preciznije da ti odgovorim, sećam se samo da se to podešava u control panelu. Može i ovako => http://www.chami.com/tips/internet/043099I.html
[ pcelarko @ 11.01.2008. 16:37 ] @
Podesen mi je FF kao defaults browser.

Isao sam u FF na tools> options> main> always check to se if firefox is the default browser on startup> check now
i izbacuje mi da je FF vec podesen kao default brovser,ali opet nesto otvara preko IE.

A u control panelu idem na set program access and defaults> custom> choose a default web browser>
mozilla firefox> ok ali kada ponovo udjem vidim da je ostalo cekirano na use my current web browser.
Uopste ne znam kako da cekiram mozilla firefox da ostane tako, uvek vraca na use my current web browser.

Kada odem na internet propertis> programs> tu pise internet explorer is not currently the default web browser
ali mi opet neke linkove otvara preko IE.

Ako neko zna kako se podesava,please help.
[ GM_X @ 17.01.2008. 21:48 ] @
Trebalo bi da mozes da izbacis IE u Control Panel/Add or Remove Programs pa levo imas Add/Remove Windovs Components i tu odcekiraj IE i potvrdi.
[ sixstringer @ 27.01.2008. 03:48 ] @
Uh, kako to mene nervira! Koristim redovno windows live messenger i kad kliknem na neki link otvara IE... Pa, dobro, kapiram, neće valjda da prepuštaju takve stvari slučaju... Ali, stvarno, da li postoji rešenje za to? Koliko mi je poznato, kada se na gorepomenuti način uklanja IE, u stvari on ostaje u sistemu...
[ Flash411 @ 27.01.2008. 12:41 ] @
Instaliraj program "StuffPlug 3" onda menu - Options - General tab - pa oznaci “Open all URLs in default browser”

javi jel pomaze,poz
[ deZio @ 16.02.2008. 15:28 ] @
Meni je pomoglo. Konacno...