[ kuljaking @ 12.01.2008. 16:05 ] @
Ovako malo mi je teze da objasnim problem ali pokusacu.Konkretno imam plan kuce koji je okrenut u ogledalu mislim slika je flip horizontal sto meni i odgovara ali su sve kote i brojevi na crtezu naopako.E sad pitanje.Kako mogu okrenuti sve brojeve i textove na crtezu da budu okrenuti kako treba.Evo mucim se dosta vremena jedan po jedan broj ali mi to odnosi ddosta vremena.Radim tako sto selektujem odredjeni deo pa (free trasform) pa rotate pa flip horizontal.
E sad dali je moguce da se obelezi vise delova crteza i da se svi ti delovi budu okrenuti flip horizontal ali da se svi okrecu oko svoje ose a ne oko ukupne ose selektovanog dela. Mozda je malo komplikovano objasnjeno ali ako neko zna molim za pomoc.Pozdrav
[ Skandy @ 12.01.2008. 17:12 ] @
Neke stvari je malo teze automatizovati, ali jedino sto mi pada na pamet je da naparavis akciju od onog drugog dela posla. Znaci selekciju bi radio rucno, a ostatak flip i rotate bi definisao da bude odradjeno pritiskom na samo jedan taster, automatski. Ako ne znas kako da napravis akciju, javi se i objasnicu ti.