[ Bunardzija @ 12.01.2008. 19:19 ] @
Pozdrav Imam gore pomenutu plocu s tacnom oznakom : MS - 7260 Ver 1.0 K9N nForce 550 AMD - AM2 koja me lepo sluzi evo skoro godinu dana. Na njoj sam promenio do sada dva procesora (AMD64 3500+ i AMD64 x2 4400) i zamenio kingstonovu memoriju 4x512M 667 MHz s Geill Black Dragon 4x1G te je sve radilo besprekorno. Elem danas sam ubacio procesor AMD 5000+ Black Editio i pri bootovanju izbaci mi sledecu poruku: ******Waring: Unknown Procesor Revision****** The processor(s) instaled in your sistem are of an unknownrewision. Plese contact your BIOS vendor For appropriate uptates. Press F1 to resume. Po pritisku tastera F1 sistem se digne i sve radi - kad se ode u sistem pa na naslovnoj strani pise sledece: Computer Amd Athlon 64x2 Duall Core Processor 5000+ 2.61GHz 3.25Gb of RAM Physical Address Extension E sad predpostavljam da bi trebalo da flesujem Bios al to nikad nisam radio te me strah. Ako nekoga nemrzi nek mi napise kako to uraditi na najbezbolniji i najsigurniji nacin - bicu mu vecno zahvalan. Ili treba nesto trece uraditi - recite sta jer sam ja u bedaku. Najbezbolnije bi bilo da kupim novu plocu predpostavljam a to ostaje kao krajnje resenje i dajte neku preporuku koja bi najvise odgovarala ovom procesoru ! Pozdrav i Hvala |