[ filip_caca @ 15.01.2008. 20:25 ] @
Poceo sam da radim sajtove za "money"..
Trazim pouzdan,ne skup,domaci hosting od kojih planiram da kupujem hosting za svaki sajt koji radim.
Sajtovi su za firme koje ne bi trebalo da imaju neku pretereanu posetu..
ovo je ono sto sam nasao jeftino,a sezam je koliko jsam ja upoznat dosta pouzdan.
http://www.sezamhosting.com/licni/mikro.php

i sto se tice protoka od 10GB da li se to racuna na sledeci nacin:
10240kb / koliko ceo sajt koliko zauzima sa slikama u kb = broj poseta ?
[ SpLaSh89 @ 16.01.2008. 03:06 ] @
Ja sam hostovao sajt kod radomirovic.net i sve je super bilo... a jeftinije nisam naso...
[ filip_caca @ 16.01.2008. 13:27 ] @
dobro izgleda ovaj radomirovic.net...imaju dobre uslove,cak je i registrovanje domena 10e dok je kod drugih 15-20e..
mozes li nesto vise da mi kazes o njima? i ima li neko jos da je kod njih uzeo hosting?
[ SpLaSh89 @ 21.01.2008. 17:32 ] @
Podrska im je dobra, odmah odgovaraju... ne znam sta jos da ti kazem... sve radi ok
[ nenosd @ 23.01.2008. 13:58 ] @
Pa imas za 4 evra .com i .net domene na www.pcizlog.net a i hosting (15GB sa protokom od 300GB) za 3 evra mesecno gde mozes da nakacis 3 domena (sajta) takodje na www.pcizlog.net. Placa se Visa/Master ili drugim karticama sto je super jer nas jos uvek nema na PayPal listi. Ja sam registrovao 3 domena i nakacio ih na taj jedan nalog od 3 evra i nema nikakvih problema ... sve radi super!
[ akasha org. @ 24.02.2008. 01:35 ] @
Ja sam ranije hostovao kod ehosta, pa su ih kupili i nastao sezamhosting :)
Lepo su skockali ponudu, ali mi se cene i ne svidjaju bas. Hosting od 1000 dinara na kraju izadje dosta vise [ukljucujuci i domen].

Ovih dana sam poceo klijentima da nudim i oklop.com, mislim da su najjeftiniji, ali danas ih citav dan psujem.. cas radi cas ne radi, pa redirekcija uzela maha :)
[ LoLive @ 24.02.2008. 09:38 ] @
A jel ti bitno da bude domaći..host provider ????
Ako ćemo po cenama najisplatljivije je neki od stranih, pa rokaj svoje sajtove na jedan..
Postaviš i chat,forum i svašta još..da se kupci detaljno informišu oko onog šta nudiš..
A ovo tipa 100mb je za firme poput frizerskog salona..a ne ozbiljne web igrače..
Mada svaka čast i frižerima oni su uvek dobro prolazili...
LM ako te interesuje...
servage.net
host-space.info
3ix.org