[ KizaBG @ 16.01.2008. 11:27 ] @
Da li je moguce snimiti path dokumenta u bazu ?

Naime, na ekranskoj formi, imam jednu sekciju, gde mogu da ubacim word, sliku, pdf file u tabelu. I to sve sljaka OK. medjutim, kad hocu da prikazem ,ja u pathu , moram da navedem tacnu adresu gde se dokumenti nalaze, tj. moracu da nateram korisnike da sve snimaju u odredjenom folderu. Sto mi se ne cini pametnim, jer, sta ako hoce foldere da razvrstaju po mesecima ? npr. FaktureMart, FaktureApril, itd.

Pa me zanima, da li je moguce nekako pokupiti adresu dokumenta, i to uneti u tabelu, prilikom snimanja ?

pozdrav i hvala
[ mmix @ 16.01.2008. 11:52 ] @
Mozes u bazu da ubacis sta hoces, ali si svejedno vezan za kompjuter na kojem je korisnik, sto bas i nije zgodno (sta ako drugi korisnik pristupi programu a on nema te fajlove po tim putanjama)

Mozda ti je bolje da ceo fajl ubacis u bazu u neko blob polje
[ KizaBG @ 16.01.2008. 12:55 ] @
ma ne znam ni sam u cemu je problem .. naime, word, pdf, se uredno snima u tabelu, pa onda path ne bi trebao da bude problem .

no, vidi , meni kod izgleda ovako , i ne radi :(
Code:

private void btnOpenCV_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            if (UploadedCV != null)
            {
                string tempFileName = @"C:\" + txtIskustvoCV.Text;

FileStream fs = new FileStream(tempFileName, FileMode.Create, FileAccess.Write);
                fs.Write(UploadedCV, 0, Convert.ToInt32(UploadedCV.Length));
                fs.Close();

System.Diagnostics.Process.Start(tempFileName);
            }

}

e, ako sad ovaj 'tempFileName' promenim path u @"C:\MyDocuments\CV" onda sve radi ok.

zasto to, kad bi document trebalo da je snimljen u tabelu ?

poz. i hvala za savet