[ Bogy_moksha @ 16.01.2008. 18:59 ] @
| Kupio sam toshiba satellite a200-14d laptop, i operativni sistem windows vista home premium se ubrzo skrshio. Problem je sto laptop ne moze da se iskljuci stalno ide u stand by mode i na njemu pise logging off. Baterija se jako sporo trosi u ovom modu, pa molim za pomoc kako da ga ugasim. I posle reinstaliram windows vistu. Treba da sacuvam samo nekoliko txt fajlova sa desktopa i da napravim 2 particije. Nikad nisam instalirao vistu, da li je proces isti kao i za xp posto xp znam da instaliram.
Koja verzija viste je najbolja za kucnu upotrebu na ovakvom racunaru.
hvala. |
[ Laki_Gen @ 16.01.2008. 19:59 ] @
Jesi probao na dugme da ga ugasis? Pritisnes i drzis par sekundi dok se ne ugasi. Ako nece iscupaj bateriju i punjac i morace da se ugasi :-).
Vistu potpuno isto instaliras kao XP, ubacis butabilan disk i samo udri po enteru, nema da promasis.
[ Bogy_moksha @ 17.01.2008. 12:32 ] @
Na dugme nece ugasi ga ali i dalje kad pritisnes bilo sta ili otvoris laptop stoji logging off. E sad baterija i cupanje ce sigurno da upali al koliko je zdravo :S
[ Laki_Gen @ 17.01.2008. 14:51 ] @
Nema sta da mu se desi, slobodno iscupaj bateriju i rjesi problem.
[ _Abraxas @ 20.01.2008. 11:33 ] @
Citat:
Bogy_moksha: Na dugme nece ugasi ga ali i dalje kad pritisnes bilo sta ili otvoris laptop stoji logging off. E sad baterija i cupanje ce sigurno da upali al koliko je zdravo :S
Jesi li siguran da se ugasio? Moj cimer ima Toshibu Satellite i za gašenje zadrži dugme jedno 15ak sekundi. Gasi se bez problema.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.