[ tox master @ 17.01.2008. 21:50 ] @
pozdrav koristim wireless duze vreme i koristio sam kartice uglavnom a sad hocu da uzmem ap posto je etar vec pun svakakvih signala i mislim da bi ap radio bolje. e sad imam dilemu sta uzeti od ova dva iz naslova teme... cena oba je priblizno ista samo me zanima koji je bolji i pouzdaniji,koji ima vecu snagu... za ovislink sam dosta nasao po forumima da crkavaju kada se prebacuje izmedju modova,ne znam da li je to tako ucestalo ili su to izdvojeni slucajevi? na prvi pogled me privlaci kod 5460 to sto ima dva lan porta pa se mogu povezati dva racunara (pretpostavljam) sto bi mi bas odgovaralo posto imam dva kompa u kuci koje nije moguce povezati u klasicni lan a oba idu na internet pa sad trenutno imam dve kartice u njima i dve odvojene antene za svaki komp posebno. da li moze sa ovim ovislinkom da se odradi da oba kompa idu na net nezavisno jedan od drugog preko ap ako su spojeni sa njim lan kablovima?? a inace ovaj 5460 bi mi za nijansu bolje odgovarao zato sto mogu da uradim neku kompenzaciju a za trendnet treba dati cistu lovu. ocekujem brze odgovore posto sam trendnet uzeo vec na probu pa bi trebao da odlucim da li ga uzimam. pozdrav |