[ nemanjal @ 19.01.2008. 16:35 ] @
Koristim OS winXP sp2 i Moj problem pocinje porukom prilikom rada sa nekim aplikacijama: "Your system is not optimsed and your computer performance is not the highest level. full system optimization will greatly increaste your comuputer performanse and prevent data lost. Would you like to install system-error-fixer to optimize your computers performanse now for freee? (Recommended) Ponudjene akcije: OK and Cancel Dakle to je poruka koja mi se pokazuje prilikom pokretanja bilo koje aplikacije (igranja igrice, rada sa dokumentima itd)... Radio sam i system fix error, ponudjenu opciju winXP sp2 ali nije pokazivao nikakve probleme. Inace o stabilnosti sitema mi se brine TuneUp utlities 2007 sa redovnim update-om sa neta. Imam kablovski interent preko SBB-a sa flet rezimom. Do juce mi je racunar radio kako treba a onda ovaj problem. Moje misljenje je da sam skinuo sa neta neki spam ili preuzeo neki exe file sa neta (slucajno). Problem je u tome i sto racunar sasvim dobro radi. Ta poruka je preporuka da odem na sajt windowsa i skinem taj programcic koji ce mi odraditi oprimizaciju sistema i uklanjanje gresaka. Kako da iskljucim te pozive, |