[ Miroslav Cvejić @ 19.01.2008. 23:43 ] @
Ako je držač ventilatora identičan onom na gornjoj slici, onda dve žabice ispod i iznad šrafa prstom pritisni ka unutra i to je to.
[ dzordank @ 20.01.2008. 15:53 ] @
Postoji jos jedan problem...xaser ima onaj prednji kraj sa onim fan kontrolerima i svakojakim stvarcicama...e sad zanima me,posto sam primetio (bas zbog tog prednjeg kulera pretpostavljam)....postoji rupa (kad se kuciste gleda sa donje strane) koja razdvaja taj prednji krajkucista i zadnji deo kucista, odnosno glavni deo kucista gde se nalazi maticna,hardovi itd..itd...Zanima me da li neko zna kako mogu da odvojim (posto mora da postoji opcija), prednji i zadnji kraj kucista kako bi obrisao prasinu (dok niste pomenuli te zabice ja sam mislio da je taj kuler bas u toj praznini izmedju ta dva dela kucista zasrafljen sa jos 4 srafa.....i da je tako i da nije tako zanima me kako mogu da odvojim ta dva dela
bas sam dosadan zar ne ??? :)
[ Miroslav Cvejić @ 20.01.2008. 22:47 ] @
Hmmm, to bi trebalo da se žabicama drži jedno za drugo (maska za ostatak šasije). E sad, da li ima po koji šraf, moražeš da pogledaš.
Mislim da ima uputstvo u pdfu na sajtu proizvođaća (TT beše pravi Xasere?) sa slikama kako se rasklapa kućište.
[ dragancesu @ 21.01.2008. 17:03 ] @
Mozda ne treba da se mucis s tim. Uzmi kompresor i izduvaj. Ali prvi iznesi kuciste napolje.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.