[ Vlada_RS @ 23.01.2008. 21:36 ] @
E ovako, odma da se izvinem sto pravim ovu temu, ali mi je jako hitno a pre svega i potrebno... Izvinjavam se zato sto postoji vec nekoliko tema vezano za ovo, ali imak nisam saznao sta tacno da radim i da li ce mi se podatci da snime ili obrisu... Problem je u tome kad palim PC pojavi mi se tekst citiram : "Checking file system on H: The type file system os NTFS One of your disks need to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disc. CHKDSK is very fying files (stage 1 of 3): 1 precent complete..." http://qaos.com/images/tips/ScheduleCHKDSK3.png i tako napuni do 100 i sve bude ok, i sad kad dodje drugi mislim proces, nesto mi odbrojava neke brojeve sto slutim da nije ok dodje i do 2700 cekam 3 sata... i naravno prekinem bojeci se da se podatci ne obrisu ili da ih upropasitm. Radi se o D disku. Znaci tu mi je sva muzika 12gb i svi najbitni podatci. Radi se o Maxtor HDD od 40ak gigabajti. Ali, kad prekinem taj proces, normalno mogu da upalim PC i sve, ali kad udjem u D disk znaci nakon neko kratko vrijeme mi ukoci i nemogu nista sem RR pc, znaci nista nemogu da prenesem na drugi HDD ili narezem. molim vas pomazite, ne znam sta da radim, stvarno su mi potrebni ti podatci, i nezelim da ih izgubim. Hvala |