[ -bane- @ 24.01.2008. 23:30 ] @
| ... Eto govorka se nesto da rade na ovoj centrali... pitaj Boga sta... Neki kazu da ce doci do ponovnog "prosirenja" ADSL portova...
Ima li neko neku informaciju za sve one koji cekaju nasusni nam ADSL u zaseoku zvanom Mirijevo...
Hvala ... |
[ MyWay @ 25.01.2008. 12:30 ] @
februar
[ -bane- @ 25.01.2008. 18:18 ] @
Hvala na opsirnom odgovoru... 
[ losmipfc @ 26.01.2008. 01:10 ] @
Bas sam htio da otvorim temu o nama koji cekamo na Mirijevu, ne znam kako mi je promakla ova :)
Februar? Iskreno se nadam...
Evo sta su meni poslali iz Telekom na mail 15-og januara:
Citat: Poštovani,
dogradnja kapaciteta za uslugu ADSL na već opremljenim centralama vrši se u zavisnosti od broja podnetih zahteva kao i raspoložive opreme, shodno čemu rok za dogradnju na centrali Mirijevo nije određen.
Po stvaranju navedenih uslova, o vremenu realizacije podnetih zahteva korisnike će ovaeštavati nadležna Služba Telekoma Srbija a.d. na kontakt telefon, ili u pisanoj formi na adresu dostave računa za telekomunikacione usluge kako bi u Korisničkom servisu Telekoma Srbija a.d. potpisali Ugovor i preuzeli modem.
[ MyWay @ 28.01.2008. 10:39 ] @
Citat: -bane-: Hvala na opsirnom odgovoru... :) A kakav je odgovor zadovoljavajući? Tačan datum u ovom trenutku niko ne može znati.
[ -bane- @ 03.02.2008. 00:52 ] @
Ko je rekao da nije zadovoljavajuci??
[ losmipfc @ 05.02.2008. 13:46 ] @
Evo ga februar. Ima li kakvih novih informacija?
[ MyWay @ 05.02.2008. 14:00 ] @
Tek je počeo februar. I dalje ostaje isto - februar.
Al' pošto si (očigledno) grobar, za tebe jun :-)
[ mark007 @ 08.02.2008. 18:57 ] @
Evo sta sam dobio malopre od Sezama... konacno!!!
Poštovani,
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su radovi na instalaciji AD[S]L opreme na vašoj centrali završeni i da od subote, 9. februara 2008. počinje realizacija zahteva za instaliranje Analogno Digitalne SezamPro Linije.
S obzirom da ste se u ranijim kontaktima odlučili da koristite ovu uslugu, ovim želimo da vas obavestimo da se vaš broj telefona nalazi na prvom nalogu za realizaciju koji je predat. Po završetku instalacija, kontaktiraćemo vas obavestiti da možete početi sa korišćenjem usluge.
Napokon, cekam ovaj ADSL pola godine... ubio me dial-up!
[ Marko veliki @ 09.02.2008. 11:04 ] @
Ma da li je moguce
[ mark007 @ 18.02.2008. 14:46 ] @
Jel poceo neko da koristi ADSL od poslednjeg prosirenja ove centrale?
[ Marko veliki @ 19.02.2008. 12:25 ] @
To se ceka 10-ak dana. Ja se nadam ove ili sledece nedelje dok spreme ugovor u Telekomu a kako ih boli uvo ne bi me cudilo i duze!
[ Marko veliki @ 22.02.2008. 13:32 ] @
I dalje nista..........
[ mark007 @ 22.02.2008. 15:05 ] @
Zvao sam danas korisnicki servis Telekoma i operater mi je rekao da se formira ugovor i da ce me pozvati do kraja sledece nedelje da potpisem to i da preuzmem modem... pa sta da se radi, cekacemo kao i dosad.
[ Marko veliki @ 23.02.2008. 17:55 ] @
Ma da i meni isto kazu jos pre dve nedelje. A ortak u sezampro-u prijavio se i za tri dana sve zvrsio! Mada ja mislim da je Telekom najbolji zato sto ako ti kazu imas toliki protok onda stvarno imas.
[ Marko Cukalac @ 23.02.2008. 21:08 ] @
nije tacno... telekom nije uopste najbolji al kako god...
[ batancev @ 23.02.2008. 21:28 ] @
Citat: Marko Cukalac: nije tacno... telekom nije uopste najbolji al kako god...
mozda u nekoj paralelnoj realnosti nije najbolji ali u srbiji trenutno jeste a i skorijoj buducnosti ce biti
jedna od prednosti monopola
[ losmipfc @ 28.02.2008. 23:10 ] @
Evo ja dobio kod Sezama prije nekoliko dana, ali posto sam imao problem sa instalacijom modema, cekam da dodje serviser njihov.
[ mark007 @ 29.02.2008. 10:26 ] @
Telekom jos nije omogucio ovu uslugu, zato sto im je nestalo modema... ocekuju ovih dana da ih dobiji. Kod svih ostalih provajdera ovo je vec pocelo da radi odavno.
[ Marko veliki @ 29.02.2008. 13:57 ] @
Da kao nesto nije u redu sa serijom modema pa cekaju nove i svaki put do kraja nedelje kazu, samo koje?
[ -bane- @ 29.02.2008. 14:34 ] @
Evo i ja sam imao problema sa Sezamovim Conexant ruterom - otkazali portovi pri prvom konektovanju...
Zamenio sam i sad je sve ok, sljaka do 56kbita ( prosek 48)...
[ batancev @ 29.02.2008. 15:33 ] @
ne kilobita nego kilobajta
[ losmipfc @ 29.02.2008. 22:00 ] @
Ma ja sam imao problema oko drajvera. Ali nista specijalno, bilo je do mene, nije njihova greska.
Evo, ovo je prvi post sa adsl-a, sljaka dobro, download oko 50kb/s u prosjeku.
Neke informacije o port forwardu ovog modema?
[ Marko Cukalac @ 01.03.2008. 07:03 ] @
Citat: batancev: mozda u nekoj paralelnoj realnosti nije najbolji ali u srbiji trenutno jeste a i skorijoj buducnosti ce biti
jedna od prednosti monopola
Posto znam ljude koji rade u telekomu oni kazu zaobidji ga u sirokom luku... Telekom jeste da je glavni za portove ali za net nije nikakav..
[ batancev @ 01.03.2008. 08:13 ] @
nemam ja sta tebe da ubedjujem
evo ti ovaj forum pa sto ono kazu "siroko ti polje"
skoro niko ko je na telekomu se ne zali na svoju brzinu, agregaciju...
dok se ostali provajderi prosto takmice kako da uhvate koju krivinu
npr. eunet koji se najvise busa u prsa, kao mi oni su elita daje jbn zyxel modeme
koji su jeftini da nema kud vise
[ Marko veliki @ 03.03.2008. 11:41 ] @
Jes sad neko dobio telekom adsl?
I ja sam vec rekao da su najbolji sto se tice brzine a posle je sezampro ali ovo cekanje i zavlacenje nema smisla, najgori su
[ mark007 @ 03.03.2008. 13:41 ] @
Citat: Marko veliki: Jes sad neko dobio telekom adsl?
I ja sam vec rekao da su najbolji sto se tice brzine a posle je sezampro ali ovo cekanje i zavlacenje nema smisla, najgori su
Ja jos ne znam nikog ko je dobio adsl kod telekoma, ali znam brdo ljudi koji su dobili kod drugih provajdera.
Mnogo sam se zajebao, najvise mi se svidela ponuda PTT a niko nema negativne utiske na njegov kvalitet, cak sam potpisao ugovor sa njim i jos postoji, ali sta da radim kad sam uradio "ZAHTEV" preko telekoma, a mislio sam da radim proveru teh. mogucnosti... e sad sta je tu je i ne pada mi na pamet da raskinem zahtev kod telekoma i da rizikujem gubitak porta...
[ Marko veliki @ 04.03.2008. 10:37 ] @
Nemoj da si lud, barabe su to. Pogotovo ako ti "ucine uslugu" kao meni da me prebace na direktnu liniju nema sanse da ih otkacim a ni ovako nema.
[ Marko veliki @ 11.03.2008. 16:38 ] @
E ja uzeo modem u Telekomu, fazon zvao ja njih i oni rekli dodji a ostali provajderi bi se ubili od zvanja. Ma vazno da sam uzeo!
I potpisuje se ugovor na godinu dana!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|