[ pmiroslav @ 25.01.2008. 11:34 ] @
| Imam neki čudan problem.
U jednoj svojoj bazi koristi formu u kojoj sa dva combo box-a izabirem karegoriju pa zatim artikl.
Nakon izbora artikla text box-ovi ispod se ažuriraju.
I to sve dobro radi na svim kompjutorima na kojima sam probao osim na mome.
Kada formu otvorim prvi puta i izaberem artikl polja ispod se ispravno ažuriraju, međutim ako izaberem neke drugi artikl u combu 'Artili' u poljima ispod nema promjene osim ako zatvorim formu i ponovno je otvorim.
Zna li netko u čemu bi mogao biti problem
|
[ Getsbi @ 25.01.2008. 16:13 ] @
Kod mene ovo radi korektno. Probaj da uporediš Access setovanja na karticama: Advanced i Edit/Find u Tools Options kod kompjutera koji rade i onog koji ne radi korektno. Ne znam tačno uzrok ali imam osećaj da nešto nije podešeno istovetno.
[ pmiroslav @ 25.01.2008. 20:43 ] @
Možda je problem u tome što ja imam instaliran MS Office 2000 i baza je rađena u Accessu 2000, a ja sam nedavno instalirao u drugi folder Access 2003 ( čitao sam na Microsoftovim stranicama da to tako može).
I sada kod mene kada pokrenem bazu sa Accessom 2003 ona radi koko treba, a sa Accessom 2000 imam gore navedeni problem.
Danas sam probao deinstalirati Access 2003 ali ne ide. Pokaže se prozor sa ERROR MESSAGE u kojem je upozorenje da ne može otvoriti neki ključ u registru itd.
[ Getsbi @ 25.01.2008. 20:58 ] @
Ako je pokreneš sa Accessom 2003, moguće je da posle zatvaranja i snimanja ima problem sa starijom verzijom.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.