[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 01.10.2003. 11:07 ] @
Jel ga probao ko?
[ caiser @ 01.10.2003. 11:52 ] @
SuSE Linux has officially announced the release of SuSE Linux 9.0, which will become available on 15 October in Europe and 24 October in other parts of the world.

www.distrowatch.com
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 01.10.2003. 12:35 ] @
Ma to je zvanicna izjava..mene je zanimalo jel ko radio neku recenziju, pa je imao prilike da da probo..kao na madpenguinu :)
[ TiXo @ 01.10.2003. 15:22 ] @
hmmm....

teško, ali ako postoji neko neka me obavesti na PP (npr.)

jedva čekam SuSEta :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 01.10.2003. 15:54 ] @
A ti onda to objavi pa da ti donosimo CDove da nam narezujes!
[ TiXo @ 01.10.2003. 19:48 ] @
što reče jedan moj poznanik: rezanje linux diskova je dobro delo :)

dakle to je najmanji problem ali se nešto plašim da ću na kraju da kupim distro... nekad... kad se pojavi...

:)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 01.10.2003. 21:46 ] @
E pa dok ne kupis distro..Noblice, Noblice..sidjite sa police.. :)
[ TiXo @ 01.10.2003. 22:04 ] @
ja jos ne videh to cudo od reklame (ne gledam TV) ali da ne offtopičimo o tome...

narode javljajte kad se negde pojavi SuSE 9...

T.
[ tdjokic @ 02.10.2003. 00:10 ] @
Ja sam nesto citao, mislim da je bilo ovde:
http://madpenguin.org/modules....s&file=article&sid=503
[ Johny4FUN @ 02.10.2003. 01:21 ] @
Jel cuo neko hoce li opet biti paket od 8 diskova?
[ tvucko @ 02.10.2003. 13:31 ] @
Suse ce biti sada na 2 DVD, a mozda i na 3 DVD, da bi mogli strpati sve "kucne carolije" koje urade na distibuciji. Sve mogu da shvatim, ali to sto Suse radi nikako, da u distribuciju uguraju sve sto treba i ne treba i da standardne pakete tako "podese" ili rekonfigurisu da niko vise ne moze da se snadje gde se sta nalazi. Moguce da to rade i namerno.
Zato sto se mene tice bolje ne mora da izadje nikako i nikada, jer nemam vremena da ucim nesto ponovo sto sam odavno dobro naucio.
Steta sto su to poceli da rade inace je Suse bio dobra distibucija do verzije 7, a posle su poceli da prave kompletan haos u paketima :-(
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 02.10.2003. 15:42 ] @
Ja sam jos zelen kad je Linux u pitanju, ali ni jednog trenutka nisam mogao reci da sam se izgubio u svemu sto imam na CDovima!
Na sta konkretno mislis?
[ Johny4FUN @ 02.10.2003. 19:57 ] @
Citat:
tvucko:
Suse ce biti sada na 2 DVD, a mozda i na 3 DVD, da bi mogli strpati sve "kucne carolije" koje urade na distibuciji. Sve mogu da shvatim, ali to sto Suse radi nikako, da u distribuciju uguraju sve sto treba i ne treba i da standardne pakete tako "podese" ili rekonfigurisu da niko vise ne moze da se snadje gde se sta nalazi. Moguce da to rade i namerno.
Zato sto se mene tice bolje ne mora da izadje nikako i nikada, jer nemam vremena da ucim nesto ponovo sto sam odavno dobro naucio.
Steta sto su to poceli da rade inace je Suse bio dobra distibucija do verzije 7, a posle su poceli da prave kompletan haos u paketima :-(

Meni se na primer bas to svidja. Lepo spakuju sve na nebitno koliko diskova, ti to lepo nabavis i pesma. A ne da juris na 100 strana kad ti zatreba bilo koji program ili biblioteka. I bas to mi se kod SUSE-a mnogo svidja. A i da ne govorim kako su lepo uprostli instalaciju svega toga preko YAST-a i nacinili to tako preglednim da imas sve ko na dlanu.
[ mekani @ 05.10.2003. 12:37 ] @
Meni se iskreno receno vise svidja filozofija da programeri (oni koji su pravili program) odluce gde ce sta biti, mada malko potraziti file-ove sa rpm -ql nije bas prevelik problem. Ono sto meni ide na zivce kod SuSE-ta je sto je sve vise vindovsolik. Ali ... to je valjda zbog toga sto ga nemacka vlada koristi pa nece valjda tako neka seda glava hakerisati po linux-u nego bolje da on klikne i ono sve uradjeno. U svakom slucaju, ako coveka mrzi da vija raznorazne pakete ili da ih svlaci sa neta, SuSE je zakon. Mada je meni ipak draze nesto kao Gentoo, ali da ne skrecem sa staze. :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 05.10.2003. 17:03 ] @
Ma to o cemu pricas je KDE..Gnome..a tebi ako se to ne svidja, ti ih zaobidjes..ili stavis Blackbox..nesto slicno..ili radi Init 3 :)
A Windowsoliko je po mom misljenju najlogicniji izbor interfejsa za komunikaciju sa kompjuterom.
Nema to veze sa Nemackom vladom..ima veze sa sirokim narodnim masama. Ponudi im da biraju izmedju SuSE 8 i XPa i izabrace XP, ali izmedju 9 i XP, uveren sam da ce sigurno izabrati 9 :)
[ vbraca @ 11.10.2003. 01:19 ] @
SuSE Linux 9.0 na www.suse.com

Personal $39.95
Professional 79.95

Pa ko voli ... dok ne stigne verzija za download (ako ce je biti ?)
[ AelTHeGriN @ 11.10.2003. 12:15 ] @
@vbraca
Ne vjerujem da ce je biti, oni se polako udaljavaju od GNU filozofije. Nema vise citave distribucije za download, ponude samo onaj evo cd ili tako nesto, jesam li u pravu?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 11.10.2003. 16:43 ] @
Hmm..onda se namece jedno zanimljivo pitanje..ako je njihova distribucija navodno slobodna, samo je nema na ftp serverima, da li ja krsim zakon ako je kupim na piratskim cdovima? :)
[ vbraca @ 12.10.2003. 10:20 ] @
Koliko sam ja ukacio iz intervjua SuSE manager-a prodaje (cini mi se da je link na Slashdotu) SuSE 9 treba da olaksa prelazak ljudi sa Windows-a na Linux uz, naravno, povecanu bezbednost i bez potrebe za kupovinom dodatnog software-a.
U svakom slucaju gornje cene nisu veliki izdatak za sve ono sto se dobija uz SuSE distribuciju. Pa cak ni za uslove koji vladaju na nasem trzistu ! Realno gledano umesto kupovine TV kartice novac se ulozi u software.
[ Dejan Lozanovic @ 12.10.2003. 11:28 ] @
Imao sam prilike da probam suse, konkretno verzija 8.2 i mogu da kazem da je to bilo jedno veliko razocarenje. od 5 diskova kada bi se regrupisali dobije se ceo jedan sa igrama. pa do recimo nebuloza kao sto su 3-4 httpd servera, 3-4 smtp, 2-3 pop3 itd .... mislim realno na tih 5 diskova po meni ima manje softvera nego na Mandrakovih 3.

Sa druge strane MDK ima bolju podrsku za unicode, i nas jezik od SUSE-a , a i mandrake contorol center je bolji nego yast.

a ono za menjaje i patchovanje je istina, primera radi podesavanje kdm-a :)) pomerili su konfiguraciju u njihov fajl. A i tamo to ne radi najbolje :)
[ Tigerheart @ 12.10.2003. 12:06 ] @
Citat:
-V-O-Y-A-G-E-R-:
Hmm..onda se namece jedno zanimljivo pitanje..ako je njihova distribucija navodno slobodna, samo je nema na ftp serverima, da li ja krsim zakon ako je kupim na piratskim cdovima?

Da zato sto krsis licencu pod kojom je licenciran YAST2 Program (ima je na disku pa je procitaj) za instalaciju i odrzavanje sistema ... naime nemozes da ga instaliras preko piratskih cd-ova .. nego npr mozes ako imas u firmi neki original da sa njega instaliras ili preko npr FTP-a .... sve ostalo je zabranjeno ...

Elem .. kad smo kod toga .. razgovarao sam sa Strahinjom Glisicem iz firme Netiks-a (www.netiks.co.yu) koji je inace generalni zastupnik za SuSE na nasem trzistu ... i dogovor je bio da PC Design (tada kada smo razgovarali) prestane sa prodajom SuSE-a na pirackim CD-ovima, nego da prodaja bude samo Officialnih cd-ova tj pakovanja ....
To se odnosi i na www.LinuxBalkan.com koji je nastao posle gasenja PC Design-a, medjutim sa malom izmenom ... da do pocekta zvanicne isporuke SuSE-a 9.0(zvanicno pocinje 24 Okt.) u ponudi i dalje ostavljam starije verzije SuSE-a od 6.2 do 8.2 .. a da nakon 24 Okt izbacicu iz ih iz ponude i ostaviti samo Official .. da ne bi krsio licencu i eventualno time materijalno odgovarao ..

Takodje videcu da dogovorim i nesto nizu cenu za kupce koji ce kupovati Official distribucije .. a cak je moguca i Techical support ( domaca koja ce dopunjavati zvanicnu SuSE-ovu) za sve kupce koji ce pazariti svoju verziju preko www.LinuxBalkan.com-a ....
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 12.10.2003. 21:02 ] @
Citat:
Tigerheart:
Citat:
-V-O-Y-A-G-E-R-:
Hmm..onda se namece jedno zanimljivo pitanje..ako je njihova distribucija navodno slobodna, samo je nema na ftp serverima, da li ja krsim zakon ako je kupim na piratskim cdovima?

Da zato sto krsis licencu pod kojom je licenciran YAST2 Program (ima je na disku pa je procitaj) za instalaciju i odrzavanje sistema ... naime nemozes da ga instaliras preko piratskih cd-ova .. nego npr mozes ako imas u firmi neki original da sa njega instaliras ili preko npr FTP-a .... sve ostalo je zabranjeno ...

Da, ali me je vise zanimao tehnicki aspekt ovog problema Na Winu mozes videti da li je piratski po serijskom broju..a kod Linuxa? Ja mogu reci da sam ga skinuo sa ftpa ili sa nekog originalnog cd-a (ukoliko ne bude na ftpu)

I kako sad 24. oktobar? Zar za EU nije bila rec o 15. oktobru?
[ Tigerheart @ 13.10.2003. 06:43 ] @
Citat:
-V-O-Y-A-G-E-R-:
Da, ali me je vise zanimao tehnicki aspekt ovog problema :) Na Winu mozes videti da li je piratski po serijskom broju..a kod Linuxa? Ja mogu reci da sam ga skinuo sa ftpa ili sa nekog originalnog cd-a (ukoliko ne bude na ftpu)

I kako sad 24. oktobar? Zar za EU nije bila rec o 15. oktobru?

Po log fajlovima koje pravi YAST2 program za instalaciju ... i iz kojih se tacno vidi odakle si instalirao pakete .... da li je to sa ftp-a ili cd-a ili DVD-a .... e sad kod cd-a nemogu da ti tacno odrede dali si vukao sa originala ili kopije .. (ako ga dobro narezes tako da mu je md5sum-ove isti kao na originalu, nepostoji mogucnost da provali dali je sa org ili sa kopije .... ), normalno mogu da ti traze na uvid medijum sa koga si to instalirao ... :)

24 Okt. je datum koji sam dobio direkno od SuSE-a ... moguce je da je za EU nesto pomeren ... posto mi jos zvanicno nismo u EU .. nego smo rest of the world ... zato mozda ranije ...
Ipak provericu jos jednom .. u slucaju da su i za nas ostale pomerili datum ....

Takodje bi trebalo da se vide ponovo licence za YAST ... moguce je posto su imali transformaciju firme da su promenili nesto i u licencama .... otom potom .. kad ga zvanicno budem imao u rukama ... postovacu licencu na ES-u ...
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 13.10.2003. 08:48 ] @
Ma pod EU sam podrazumevao Evropu, a tu jos uvek jesmo..ja ne znam da li se nesto menjalo u skorije vreme..nisam gledao Dnevnik

I jos nesto za legalnu kupovinu Ako ga zajedno kupi nas 5 (35/5=7$) da to znaci da nas 5 slobodno moze instalirati taj paket na svoj komp i smatrati da je to legalno?
[ Tigerheart @ 13.10.2003. 16:33 ] @
Citat:
-V-O-Y-A-G-E-R-:
Ma pod EU sam podrazumevao Evropu, a tu jos uvek jesmo..ja ne znam da li se nesto menjalo u skorije vreme..nisam gledao Dnevnik :D

I jos nesto za legalnu kupovinu :) Ako ga zajedno kupi nas 5 (35/5=7$) da to znaci da nas 5 slobodno moze instalirati taj paket na svoj komp i smatrati da je to legalno?

Da bas u tome je stos ... :) znaci bez problema mozete da instalirate sva petorica ...(jer nekrsite licencu ...
To je odlicna caka za firme ... i sa par i sa dosta racunara ... :)
Pazi ... sto se tice tech support ... imas je samo za jednu makinu ... ! :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 13.10.2003. 20:10 ] @
E tooo!! :)
Pa nista..bice nas par ovde srecnih! :)
Javi ako bude novosti! :)
[ drbogi @ 14.10.2003. 21:24 ] @
Citat:
Tigerheart:
Citat:
-V-O-Y-A-G-E-R-:
I jos nesto za legalnu kupovinu :) Ako ga zajedno kupi nas 5 (35/5=7$) da to znaci da nas 5 slobodno moze instalirati taj paket na svoj komp i smatrati da je to legalno?

Da bas u tome je stos ... :) znaci bez problema mozete da instalirate sva petorica ...(jer nekrsite licencu ...

To je odlicna caka za firme ... i sa par i sa dosta racunara ... :)
Pazi ... sto se tice tech support ... imas je samo za jednu makinu ... ! :)

Pa ti kupi jednu licencu, a onda reži svima okolo.

Zbog čega onda prestaješ sa narezivanjem Suseta?
Nije valjda da ne možeš da podneseš trošak za "master" CD ili DvD?

I jel to sada opet neka od novih GPl licenci? Mislim ili je slobodan ili nije?
A možda je slobodan, al' mora da košta?
Ili bi SuSe da naplati tuđi, još besplatan rad, jer sumnjam da YAST vredi skoro koliko ceo Windows
(ostalo na medijima je slobodno i besplatno)?

[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 15.10.2003. 08:46 ] @
Pa ko je rekao da ce i da kosta ko Win..bar ja jos uvek ne znam da se XP Pro moze naci za ispod 100$
Budimo objektivni..toliko kosta Yast, ona biblija i radno mesto cike koji ce sedeti za telefonom i odgovarati na glupa pitanja ljudi koji ce poceti da prelaze sa Wina na Lin

Nego, danas je D-Day..jel ima novosti
[ vbraca @ 15.10.2003. 09:36 ] @
Stigla je Live-eval verzija za Download na http://gd.tuwien.ac.at

Na http://www.amazon.com cena je $64.99 dok je evropski amazonci drze na 80E i isporucuju posle 24.10.

[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 15.10.2003. 16:27 ] @
ftp://ftp.suse.com/pub/suse/i386/
Takodje live evaluation iso image.

Jel ima sta opipljivo? :)
[ Nostradamus @ 16.10.2003. 03:00 ] @
Jutros sam download-ovo Suse 9 Pro... na 5 cd-ova. Instalirao sam ga drugaru ali ima problema sa prikazom na monitoru... radilo mi jedino failsafe boot (text mod)

Verovatno je njegov monitor problem. Da li je neko od vas imao slicnih problema sa Suse 8.3?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.10.2003. 07:50 ] @
Mislis 8.2, posto 8.3 nije postojao?
Sto nisi probao na nekoj masini koja je pre vec imala operativan linux.
Ja cu najverovatnije danas dobiti svoj primerak 9 Pro, pa cu javiti danas sutra kako fercera :)
[ Tigerheart @ 16.10.2003. 20:14 ] @
Citat:
drbogi:
Pa ti kupi jednu licencu, a onda reži svima okolo.

Zbog čega onda prestaješ sa narezivanjem Suseta?
Nije valjda da ne možeš da podneseš trošak za "master" CD ili DvD?

I jel to sada opet neka od novih GPl licenci? Mislim ili je slobodan ili nije?
A možda je slobodan, al' mora da košta?
Ili bi SuSe da naplati tuđi, još besplatan rad, jer sumnjam da YAST vredi skoro koliko ceo Windows (ostalo na medijima je slobodno i besplatno)?

Ja cu definitivno za sebe licno kupiti 9.0 Pro ... i nije mi neka cifra da dam 80E za SuSE-to ..
Licenca za YAST2 postoji koliko mi se cini vec od verzije 7.0 ... drugo je to sto se mi nismo drzali nje ...

Osim toga mislim da je isplatljivije uzeti SuSE paket gde dobijas (bar je tako bilo u 8.2) 5CD-ova, 2DVD-a i 2 knige i normalno 90 dana tehnicke podrske ... nego dati 102$ (dobro mozda moze da se najde i jeftinije u nekim firmama recimo za nekih 75E .. ali Vas zato oderu ba masini ) za jebeni Win XP ... kod koga dobijas OEM varijantu .... i samo jedan CD ... a da nepricamo o tech support koju bukvalno i da nemas .. jer su prezatrpani "pacijentima" koji su pazarili XP pa se sad imaju probleme sa XP-om kada menjaju hardver, reinstaliraju sistem ... itd .. pa moraju da jure MS da im da nove key-ove .... za XP ...

Da YAST moze dase kaze da dosta vredi jer je ok odradjen (doduse jos ima nekih bagova ... ali i to je prolazne prirode ... pogotovo ako se koristi Update za SuSE ... ) i dosta dobro moze da odradi nekih 70 % posla ... a ko ne i vise .. jebiga ja sam navikao da raduckam najvise u konzoli .... elem ... znaci za korisnike i za admine .. dobro dosao .. dosta dobrih alata ulazi u njega .. itd .... elem ... secate se price na koji nacin moze da se zaradi u linux-u ... i price o specificnim resenjima .. e pa YASt dodje kao specificno resenje ... !

Znaci ljudi se dosetili .. nisu izmislili vrucu vodu ali su je primenili ....

Ti nemoras da koristis SuSE ... mozes da koristis bilo koju drugu distribuciju ... a ako bas oces SuSE ... ili kupis originale (mozes i sa ortacima) ili preko FTP-a ... (sto je malo verovatno ako imas slabu liniju ..) .... ili uzmes originale od ortaka i instaliras ... (normalno niko ti ne zabranjuje inkognito da srezes cd-ove za sebe sa originala ... )

Ja samo hocu sto se tice LinuxBalkan.com -a da se drzim licenci .. da nebi eventualno imao problema zbog toga .. a i ako hocemo da imamo dobar sistem ... onda tih 80E su dobro ulozen novac .. pogotovo sto ne dobijas samo jedan Cd sa sistemom ... nego i sistem i programe i knjige i tehnicku podrsku ... sto je najbolje od svega ... imas koga da smaras sa dosadnim pitanjima ... a on mora da ti odgovara

[Ovu poruku je menjao Tigerheart dana 17.10.2003. u 01:29 GMT]
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.10.2003. 21:36 ] @
Ma ne treba im zamerati za Yast..kao da biste se vi libili da naplatite svoje znanje! Kome se ne svidja, on SuSE i ne dira
A i lepo je nekako dati 80€ za toliko softwarea
Ili 300€ za satelitski link
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.10.2003. 21:37 ] @
Ma ne treba im zamerati za Yast..kao da biste se vi libili da naplatite svoje znanje! Kome se ne svidja, on SuSE i ne dira
A i lepo je nekako dati 80€ za toliko softwarea
Ili 300€ za satelitski link

P.S. Yast je u ovom izdanju mnoogo bolji..i ne moze se prepoznati Ma kompletan SuSE! Svaka im cast.
[ .LoG @ 17.10.2003. 03:15 ] @
Suse 9 je fenomenalan, isplati se dati 80€ i za 5 kopiranih diskova i licencu.

Usavrsen instaler,kernel optimizovan za arhitekturu procesora, poboljsano prepoznavanje hardvera (npr. suse 8.0 nije prepoznavao zvucnu AC na Matsonic ploci, a 9 je prepoznaje bez problema), drajveri za lucent, conexsant, intel i druge "softmodeme", mnostvo novog softvera (sto je najvaznije opera 7.11)... i jos mnogo toga sto ne znam i nisam vidio jer sam ga nedavno instalirao

[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 18.10.2003. 16:57 ] @
Evo malo i look&feel :)

Usavrsen SaX2 i jos jednostavniji Yast (konzolna verzija, naravno:) - http://snowball.on.neobee.net/lin/sax2yast.jpg

Kontrol centar sa novim temama..svakako ce uciniti rad prijatnijim - http://snowball.on.neobee.net/lin/cc1.jpg
http://snowball.on.neobee.net/lin/cc2.jpg

Nove stavke u meniju...
http://snowball.on.neobee.net/lin/menu.jpg

I naravno, super dobar Yast2 :) Sa vrlo preglednom instalacijom/deinstalacijom/trazenjem paketa i svim mogucim statistikama u vezi sa istim. - http://snowball.on.neobee.net/lin/yast21.jpg
http://snowball.on.neobee.net/lin/yast22.jpg

Ovo na kraju je zabrljao Gimp 1.3 :D

[Ovu poruku je menjao dpanic dana 19.10.2003. u 13:55 GMT]
[ tdjokic @ 19.10.2003. 07:53 ] @
Koristio sam piratski SuSE 8.2, sa grizom savesti. Malo po malo, napustio sam SuSE i iz drugih, tehnickih, korisnickih razloga. Ima li medju vama nekoga ko je probao Mepis, cisto poredjenja radi? Ja sada koristim njega, pa me zanimaju i tudja iskustva.

[ TiXo @ 19.10.2003. 09:28 ] @
OT:
@tdjokic: ovo sličica, ne' da može da se stavi ovako kako si ti probao, pogledaj malo po forumu, ima uputstvo
[ silverglider @ 19.10.2003. 11:30 ] @
Ukoliko me secanje ne vara, SuSE moze da se skine sa njihovog ftp-a uvek free, samo sto nece biti u iso formatu (tu dolazi samo evaluation pakovanje), nego se skida paket po paket; pa ko nece da da kintu za radne mase koje tamo rintaju, uzme i uradi to manuelno sam :)
[ tdjokic @ 19.10.2003. 13:41 ] @
Citat:
TiXo:
OT:
@tdjokic: ovo sličica, ne' da može da se stavi ovako kako si ti probao, pogledaj malo po forumu, ima uputstvo

Pardon! Znam da ne znam, ali sam bio nesto zabrljao i tako je ispalo. Izvinjavam se.
[ tdjokic @ 20.10.2003. 08:04 ] @
Opet ja ... ali mislim da razlog opravdava sredstvo.

Juce sam se nesto grcio da stavim ovde sliku Mozile 1.5, bojeci se da mi ljuci nece verovati da imam Mozilu 1.5 od 5.9.2003, na Mepisu. Sada mi vise nije potrebna slika, jer sam juce na www.mandrake.co.yu video vest "... da je izasla Mozila 1.5". Pa koga zanima moze da potrazi, na vise mesta. A zasto istu mozilu nema SUSE 9, ostaje mi samo da nagadjam.
[ vbraca @ 20.10.2003. 13:38 ] @
Kod kreiranja distribucije, bar kad je SuSE u pitanju, razvojni tim u jednom trenutku (recimo dva meseca pre najavljenog izlaska) zaustavi dodavanje novijih verzija softvera koji ce biti u okviru distribucije. Sve ovo naravno zbog nakandnog testiranja.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 20.10.2003. 14:57 ] @
SuSE je takav :) To nadoknadjuju kvalitetom :) A i nije distro za onog ko je prvi put upalio komp, tako da uvek mozes da budzis sta ti se ne svidja :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 20.10.2003. 23:14 ] @
@Nemanja
Ahem..to se ovde radi malo suptilnije (ako se radi) ;)
[ overburn @ 21.10.2003. 07:13 ] @
Citat:
Nemanja Jakovljevic:
za one s plitjim novcanikom koji nemaju da daju 80 EUR za suse vec se moze naci u lokalnim linux trgovinama

Aaaaaaaa, zato je tebi decko bilo toliko hitno da ti juce budu snimljeni ti diskovi sa SUSE-om 9.0 ...
Dobro ...
:-)
[ Nemanja Jakovljevic @ 21.10.2003. 09:11 ] @
Meni bilo hitno zbog toga, ma neeeeee:))))
Opusteno imao si jednu vise musteriju:)
Mozemo i da sklopimo neki dil o razmeni distribucija ako hoces:)
[ Nemanja Jakovljevic @ 21.10.2003. 10:39 ] @
***CENZURISANO BAJ Nemanja Jakovljevic***
OK, overburn ajde nastavljamo preko privatnih poruka, nije bilo u redu ovo ovde, i obrisao sam reklamu

[Ovu poruku je menjao Nemanja Jakovljevic dana 21.10.2003. u 20:47 GMT]
[ overburn @ 21.10.2003. 11:15 ] @
Citat:
Nemanja Jakovljevic:
uzgred overburn, ne mogu da otvorim prvi cd. probao sam u 4 rezaca nece nijedan da ga iscita

Jel' ?
Pa kako ih onda ti prerezujes kad ne mogu da ti se ocitaju ?
C,c,c,c,c ...
Prvo se reklamiras tamo gde to nije predvidjeno, zatim jos i malo "pljuckas" po mojim diskovima kao nekvalitetnim ...
Apsolutno neprofesionalno !
Bojim se da nece biti nista od nase "saradnje".
:)