[ LaMpiR @ 27.01.2008. 21:14 ] @
Nedavno sam radio neki overclock itd i preko memseta podesao odredjene stvari za memoriju. Posle toga sam morao da uradim clear cmos jer nije htio pc bootati. Od tada mi je problem, racunar mi malo steka tj imam osjecaj kao da nema dovoljno snage. Postoji mogucnost da je to do windows-a ali bi prvo htio neko strucan da mi odgovori. Nisam nasao koje voltaze trebaju biti iako kontam da bi to ploca automatski trebala regulisati? Fazon je sto npr kad ne uspije oc latencije memorije se vrate na 5-5-5-18 dok trenutno rade po SPD na 4-4-4-12 na 2.16v. Takodje me zanimaju programi za dijagnostiku koji bi mi tacno omogucili da dobijem uvid gdje potencijalno moze problem da lezi jer mi ni graficka nije nesto bash dobra u zadnje vrijeme. Naravno, konfiguracija je sledeca: Intel D975XBX2(uradio sam bas prije pola sata bios update) Intel E6700 @stock(2,66Ghz) 2x1 gb DDR2 Corsair XMS2 PC-6400 @800Mhz 8800GTS 320MB Gainward golden sample 2x320 GB seagate sata2 Silverstone 650w napajanje Imam i dva dvd rezaca... |