[ iPod @ 28.01.2008. 23:06 ] @
Pozdrav ekipo,

Interesuje me da li neko od Vas posjeduje neki od Logitech Harmony daljinskih upravljaca, i da li moze neko da mi kaze da li to lijepo funkcionise u stvarnosti sa uredjajima kako oni navode na svojim pakovanjima 125.000+ podrzanih proizvodjaca. Sve ovo me interesuje jer bih zelio da 7 upravljaca koji se nalaze svakodnevno na stolu u dnevnoj zauvijek nestanu sa istog, pa eto ako moze koji savjet i slicno. Eh, svakako da ne zaboravim da napomenem da cu isti koristiti za vec postojeci HTPC.
[ Filly @ 30.01.2008. 21:36 ] @
Imam logitech harmony 525. Funkcionise bez problema sa vecinom uredjaja u kuci. Ima mod ucenja direktno sa originalnog daljinskog upravljaca ukoliko za uredjaj nema podesavanje u svojoj bazi. Ono na sta moras da budes spreman je nesto sporiji odziv uredjaja koji primaju komandu sa harmony-a nego kada koristis originalni daljinski upravljac. Naravno treba izvesna kolicina strpljenja da se harmony podesi valjano.
[ stipica1 @ 31.01.2008. 13:04 ] @
Preko čega koristiš daljinski za HTPC, da li je tvornički ugrađen u kučište, ili ga koristiš preko Tv kartice?
Ne znam kako to Harmony ima slabiji odziv, ja to ne primjećujem.
I da, podržano je more uređaja, podešavanje je jako jednostavno.