[ Sonique @ 29.01.2008. 21:18 ] @
Pozdrav svima,
kod kuce imam dva racunara ali ne znam kako da podesim Remote Desktop da mogu s jednog na drugi da se "nakacim".
Isao sam na Microsoft-ovu stranicu i skinuo upustvo, uradio sve ali opet nece jer mi svaki put javi da taj user koji ja unesem nema privilegije za pristup. To mi javi kad preko Remote Desktop-a idem sa racunara1 na racunar2, ali kad lokalno na racunaru2 probam da se logiram sa tim userom sve je ok.
Vidio sam da u postavkama imaju neki useri kojima je dozvoljena Remote Desktop Connection ali ne znam kako da dodam tog pa da mogu pristupati.

Unaprijed hvala.
[ bloker @ 30.01.2008. 14:14 ] @
Desni klik na my computer pa onda properties.
i tu imas karticu Remote i tu ukljuci remote..
iskljuci firewall posto moze da pravi prob. i sa drugog racunara samo kucas IP adresu racunara.
[ dusko_m @ 30.01.2008. 20:48 ] @
Account koji koristis za pristup mora da ima sifru. Ako je nalog bez sifre onda dobijas tu poruku.

Edit//

Btw. Moja ti je preporuka da kreiras poseban nalog koji ces da koristis za pristup. Ja konkretno pristupam sa laptop-a desktopu pa ako koristim nalog koji inace koristim na desktopu desi mi se da mi se prilikom pristupa poremete ikone na desktopu (manja mi je rezolucija na laptopu). A i smor mi je da kucam sifru svaki put kad treba da radim nesto na desktopu.
[ bojanlazovic @ 07.02.2008. 02:01 ] @
Pokusaj sa www.radmin.com, mnogo bolja solucija!