[ ALEKSANDARALEX @ 29.01.2008. 21:37 ] @
| problem je sledeci.
kad ga pokrenem ukljuci se se sve normalno lampica pozeleni ,ton ide ali slike nema,daljinski radi normalno tj prog i vol ok
vn napon ima, vertikala radi ali slike niotkuda.grejanje ima g2 ok
jel zna neko sta bi mogao da bude problem jos?gde da gledam jos
i jel ima neko damp od 2408 sto je u njemu??
pozdrav svima
hvala unaped
[Ovu poruku je menjao ALEKSANDARALEX dana 30.01.2008. u 09:00 GMT+1] |
[ ALEKSANDARALEX @ 29.01.2008. 22:01 ] @
kad ga upalim u zvucnicima se jednom cuje "tup",mislim da se to ranije (dok je bio ispravan) nije culo .
pozdrav svima
[ Bak Ivan @ 30.01.2008. 07:22 ] @
Jos jedno zapazanje:U naslovu si napisao ima slika nema ton a posle nema slika???????
Ajde,budi fer pa nam napisi kratko i jasno i konkretno u cemu je problem!!!!????
Pozzz....
[ ALEKSANDARALEX @ 30.01.2008. 08:00 ] @
ma greska u kucanju ima ton NEMA SLIKU.
PUNO PUNO SORYYYYY
[ sseennaadd @ 30.01.2008. 08:27 ] @
kako znas da ti radi vertikala,moze tu da bude svasta.probaj vidjeti sta ti je sa rgb stepenom,provjeri ekran,cak se moze desiti,da bude i do vn trafoa,iako na prvi pogled ne djeluje tako.ima visoki ,ali kakav,mozda ti bas on blokira sliku.nadam se da sam ti bar malo pomogao pretresi to lijepo sve i rjesenje samo doci.....pozdrav
[ majstordaca @ 30.01.2008. 12:32 ] @
Probaj da pojacas G2 na splitu ako je do vertikale dobicas hor.belu liniju ako je do rgb-a dobices beo raster sa tankim belim linijama , tako da ces znati priblizno sta bi moglo biti mada moze biti i da split nema dovoljno ili uopste napona na G2 ili na VN izlazu , gledaj dali radi grejanje ekrana .probaj da promenis elko cini mi se da je 10mf 160v za za filtriranje 150v za rgb izlazni stepen
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.