[ Karlo Gavric @ 30.01.2008. 21:31 ] @
Svasta nesto vidio i dozivio, s PC i Winom, i zivcirao se, ali ovo je apsolutno ludnica... Naime bio je na njemu Win Vista, ali posto je Lap isuvise slab da bi Vista radila bilo kako stabilno i brzo, htio sam da nabacim XP, ali tu problemi... Prvo dok sam nasao ext. floopy da bi ucitao SATA drivere, a onda i nadalje s XP-om, pocne kopiranje podataka na disk za instalaciju, i kada dode korak gdje se restartuje onda se dize da bi instalacija pocela, i onda izbaci gresku bla bla bla ako je prvi pput (Blue Screen) da provjerim na viruse i sl., ili druga solucija s drugim CD-om je da instaliram komplet sve i onda kada se dize daje mi da uzmem normalni Start ili Safe Mode ili Last Known... - nebitno koje kod uzmem sljedece je da se restartuje i ponovo sve unedogled!!! Uzmem Vistu i install i naravno sve ide normala!!! Ako netko ima neki prijedlog ili kako da rijesim ovo da bih imao XP molim Vas pomagajte jer mi ne pada vise trenutno nista na pamet, probao sam s x verzija XP preradenih i normalnih, od Vortex pa nadalje... |