[ euripyd @ 31.01.2008. 13:14 ] @
| Da li znate koji bi CMS najbolje odgovarao stvaranju jednog internog alumni sajta, koji bi radio na principu MySpace ili Facebook?
Znaci ljudi mogu da se prijave, da imaju tu svoje slike, da imaju prijatelje, da salju jedni drugima poruke, da moze da se napravi custom menu, da mogu da traze jedni druge preko godina studja, smera, itd itd.
Vec sam radio nesto u Joomla-i i Drupal-u, ali su to vise bile krace prezentacije.
Joomla? Drupal? Znam da ce odgovori biti tu negde, ali me interesuju iskustva....
Hvala |
[ Nemanja Avramović @ 31.01.2008. 17:47 ] @
[ momsab @ 31.01.2008. 18:36 ] @
ako taj nije odgovarajuci google.com/search?q=php+social+networking+platforms pa testiraj i javi koji ti je odgovarajuci :)
[ misk0 @ 01.02.2008. 09:29 ] @
Joomla + JoomlaPolis (ex Community Builder) i jos koji plugin za JP.
[ euripyd @ 01.02.2008. 13:53 ] @
Hvala puno.
Da pitam, da li neko od vas ima konkretno iskustvo, moze li se videti?
Ovaj PHPizabi mi izgleda lepo ali mi ima mali community, ne znam koliko je stabilan, vidim orjentisani su na networking.
Potrebno mi je nesto robusno i stabilno, ne mora biti ni lepo niti da ima 150k funkcija.
.....
Usput, instalirao sam PHPizabi, pa se igram. Izgleda zanimljivo, bez preopterecenih joomla dodataka.
Ima li neko BOGATOG iskustva sa ovim CMSom???
[Ovu poruku je menjao euripyd dana 01.02.2008. u 15:20 GMT+1]
[ ivica75 @ 13.02.2008. 20:45 ] @
Pokusaj sa phpfox, to je jedan od popularijnih comercijalnih resenja. Mislim da su promenili ime core enginu u Konsort.
Imaju cak i demo na sajtu. Ja sam planirao nesto slicno, ali sam odustao od toga za sada.
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.