[ echelon @ 31.01.2008. 23:47 ] @
| imam canyon wf-514. to je wireless router+adsl modem+4 ethernet porta...na njega je spojen desktop pc kablom.
veza na desktop pc-ju radi savrseno. imam laptop hp nc6120 koji ima integriran wireless i na njemu radi internet ali sa problemima...
naime....svako 2-3 minute kao da pukne veza i opet se uspostavlja jedno pola minute-minut...tako da to sve skupa iritira jako.
signal je skoro uvijek excellent ili very good i nikad ne nestaje. veza jednostavno kao da se prekine...
jel netko ima slicna iskustva? jel netko ima prijedlog do cega je? |
[ Seyokiller @ 26.02.2008. 11:34 ] @
Da li si radio konfiguraciju rutera?
[ Marko Enter @ 26.02.2008. 12:05 ] @
moguce je da imas neke smetnje u radio talasima , ali i moguce je da ti je ta integrirana kartica na latopu losa ili ima prekidi , najbolje bi bilo kad bi uzo neki drugi laptop i da probas kako radi
pozdrav Marko
[ echelon @ 26.02.2008. 15:12 ] @
prvo, hvala na odgovorima.
router ispravno konfiguriran. reinstalirao sam drivere za wireless karticu, i nije zezalo par dana, ali je opet pocelo....
sumnjam na karticu u laptopu, al nisam jos 100% siguran...
moguce da se javlja neka smetnja sa nekim drugim radio valovima, posto imam i bezicni telefon...
sljedeci korak je iskljuciti sve uredjaje u kuci i probati.
wireless kartica je Intel PRO/Wireless 2200BG. ako zna netko ima li ova kartica neku manu? ja nisam nasao nista protiv nje na forumima.
pozz
[ Marko Enter @ 26.02.2008. 15:22 ] @
Ja znam za jedan slucaj gde je bezicni telefon ometao laptop , jer oni rade na istoj frekvenciji oko 2450MHz
pozdrav Marko
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.