[ gmilisavljevic @ 02.10.2003. 12:05 ] @
Gameyus Interactive iz Beograda raspisuje konkurs za sledeća radna mesta (iskljucivo za puno radno vreme u prostorijama kompanije):

1. C++ Programer, 3 radna mesta
Potrebno solidno znanje C++ jezika i Win32 okruženja. Radno iskustvo nije neophodno. Prednost će imati kandidati koji su programirali video igre, ili su upoznati sa metodama koje se koriste u njihovoj izradi. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom. Ozbiljni kandidati biće pozvani na razgovor i test. Poželjno je priložiti primer koda.

2. Animator, 2 radna mesta
Potrebno solidno znanje animacije karaktera u Alias Maya paketu. Radno iskustvo nije neophodno. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom. Prednost će imati kandidati koji su radili na izradi animacija za video igre, ili su upoznati sa metodama koje se koriste u njihovoj izradi. Ozbiljni kandidati biće pozvani na razgovor, u toku kojeg treba da prikažu svoje radove i sposobnosti na testu.

3. 3D modelar, 1 radno mesto
Potrebno solidno znanje 3D high-poly i low-poly modelovanja. Radno iskustvo nije neophodno. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom i 2 prezentacione slike radova u JPEG formatu (ne vecih od po 50kb). Prednost će imati kandidati koji su radili na izradi 3D modela za video igre, ili su upoznati sa metodama koje se koriste u njihovoj izradi. Ozbiljni kandidati biće pozvani na razgovor, u toku kojeg treba da prikažu svoje radove i sposobnosti na testu.

4. Teksturer/3D modelar, 1 radno mesto
Potreban crtacki talenat, osecaj za materijale i solidno znanje 3D high-poly i low-poly modelovanja. Radno iskustvo nije neophodno. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom i 2 prezentacione slike radova u JPEG formatu (ne vecih od po 50kb). Ozbiljni kandidati biće pozvani na razgovor, u toku kojeg treba da prikažu svoje radove i sposobnosti na testu.

5. Level Dizajner, 2 radna mesta
Potreban je kreativni talenat za izradu nivoa igre. Poželjno je iskustvo u radu s nekim od level editora iz objavljenih komercijalnih igara (C&C, Age of Empires, Age of Mythology, Warcraft, Quake, itd.). Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom. Prednost će imati kandidati koji prikažu maštovitost i osećaj za dinamiku igre, a posebno oni koji su napravili kvalitetne nivoe za neku od postojećih igara.

6. IT administrator, 1 radno mesto
Potrebno je solidno poznavanje LAN administracije, administracije web sajta i skript jezika. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom. Prednost će imati kandidati koji imaju radnog iskustva u administriranju mreže.

7. Tehnički asistent, 1 radno mesto
Potrebno je solidno poznavanje MS Office paketa, i odlično znanje engleskog jezika. Potrebno je poslati rezime sa kontakt telefonom.

Molimo sve kandidate za gore navedena radna mesta, da e-mailom pošalju kratki razime sa kontakt telefonom na [email protected] Konkurs će biti otvoren 30 dana od dana objavljivanja konkursa.