[ markolugonja @ 01.02.2008. 11:13 ] @
U lokalu testiram HTML strane putem Apache 2.0.48 servera i posle konstatacije da je sve onako kako želim iste te strane prenosim na host kod provajdera. Kada sada te iste strane učitam dobijem nešto savim drugo od onog što sam video u lokalu. Kada pogledam kod vidim da se tu pojavljuje nekakav karakter koji celu stvar kvari. Trudio sam se da shvatim o čemu se radi ali ne ide. Ako neko ima ideju, molim da mi pomogne. Source u lokalu izgleda ovako: Code: <div id="content"> <div id="header"> <div id="logo">VESTI<br /></div> <div id="searchform"[b][red]> <[/red][/b]form method="post" class="search" action="/SKS//srb_cir/aktuelnosti/index.php" /> Pretraga: <input name="pojam" type="text" class="text" id="pojam" /> itd.............. Pogled na source koji je na serveru kod provajdera i gde se pojavljuje karakter koji je ovde prikazan kao tacka: Code: <div id="content"> <div id="header"> <div id="logo">VESTI<br /></div> <div id="searchform"[b][red]>. <[/red][/b]form method="post" class="search" action="/srb_cir/aktuelnosti/index.php" /> Pretraga: <input name="pojam" type="text" class="text" id="pojam" /> <input type="submit" name="search" class="searchbutton" value="Traži" /> </div> itd................. [Ovu poruku je menjao Nemanja Avramović dana 22.02.2008. u 23:38 GMT+1] |