[ misk0 @ 02.02.2008. 09:57 ] @
Nije bas jednostavno objasniti cijelu situaciju ali probacu. Situacija je sledeca: U jednoj sobi imam sat. receiver i veliki TV. Htio sam signal sa sat. prebaciti na jedan mali TV u drugoj prostoriji. Zato sam kupio Marmitek GigaVideo 80 AV sender/receiver da bih prebacio signal na taj drugi TV koji treba da bude u sobi ispod. Takodje sam kupio mali jeftini LCD TV TechnoTrend koji treba biti spojen na Marmitek receiver u drugoj prostoriji. Problem je sto na tom novom malom TVu (15") kad spojim receiver nema signala. GV80 (GigaVideo 80) sender ima 'bypass' konektor tako da sam na njega spojio i sat receiver i veliki TV i to sljaka bez problema. Sta sam sve probao: - Da spojim mali TV direkt na izlaz sendera (tamo gdje je spojen veliki TV) i opet nema signala - Da spojim veliki TV na izlaz receivera i IMA signala tj sve radi. - Receiver ima AV izlaz (3 chinch konetora) i ja na tom malom TVu imam takve ulaze - spojio - ne radi. - Dobije se uz GV80 i scart konektor koji se spoji na taj AV izlaz i onda taj scart spojim na mali TV - ne radi. Nemam vishe ideja... sve je novo, jesta da taj mali TV nije neki extra kvalitet ali ako ga spojim direkt na receiver bez svega ovog - radi. Nagadjam: signal koji salju uredjaji je slab za mali TV i on ga ne prepoznaje... mozda da kupim neko malo pojacalo? Svaka pomoc i savjeti dobro dosli, ja sam presusio sa idejama. |