[ Aleksandar-Nis @ 03.02.2008. 14:52 ] @
| Znam da se negde sigurno pisalo o ovome, ali ja ne mogu da pronadjem gde 
Da li bi neko ukratko hteo da mi objasni kako se ulazi u onaj skriveni meni na Samsung modelima monitora gde moze da se vidi koji je panel u monitoru i na osnovu kog podatka ili oznake mogu da znam da li je OK panel unutra ili neki losiji.
Hvala unapred
A, da. Pronasao sam neko objasnjenje na englekom ali mi bas i nije nesto mnogo jasno. Zato na srpskom plz 
Pozdrav |
[ boki78 @ 04.02.2008. 12:34 ] @
Pisalo se dosta o ovome i da si malo pretrazio nasao bi odgovore ali posto si vec otvorio novu temu ja cu probati da ti pomognem.Bilo je mnogo povika na Samsung zbog razlicitih panela koji su stavljani u iste modele monitora.Navodno najbolji je S panel koji ja Samsungov dok je najgora opcija C panel koji proizvode Kinezi.Samsung je posle toga obecao da ce stavljati samo S panele ali mislim da od toga nema nista.Jedino sto je Samsung uradio je da je prestao da stavlja nazad na monitoru na nalepnici obavestenje koji je panel u pitanju.Ja sam uzeo Samsung 2032bw i po nekim informacijama koji sam nasao na netu dobio sam C panel u njemu.(cak ni u servis info-u nema te informacije).U principu najsigurniji nacin ti je da otvoris monitor ali po meni to je velika glupost. Naime postoji bezbroj komentara ljudi koji su isto dobili C panele i koji su veoma zadovoljni.U principu svaki prosecan korisnik ce biti zadovoljan a oni koji su profesionalni korisnici ne kupuje takvu klasu monitora i njihovi komentari nisu ni potrebni.Zanimljivo je da se dosta velika buka digla kada propisno iskritikovan C panel (navodno preovladjuje plava) ali na samom kraju te kritike daje se zakljucak da C panel u stvari uopste nije tako los i da ce zadovoljiti potrebe prosecnog korinika.Ja sam prilicno zadovoljan i nemam nekih vecih zamerki tako da mislim da ne trebas preterano da se opterecujes sa time.
[ Nenad Vranjanac @ 04.02.2008. 14:32 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.