[ drazapn @ 07.02.2008. 14:56 ] @
Koristi li neko ovaj program,je li isti kao i standardna verzija,kakva su vaša iskustva?
Vidim da ima i OnGuard zaštitu i dali sme da se koristi zajedno sa antivirus programima?Glupo pitam ali ko pita...!
Je li bolja njegova OnGuard ili rezidentna zaštita Spybota?
[ Danilo Cvjeticanin @ 07.02.2008. 19:28 ] @
Ja sam ga koristio i nisam nesto zadovoljan. Najvise me nervira sto imaju konflikt ako koristis mimo njega neke ostale programe, antivirus, firewall antysyware itd...
[ .LoG @ 08.02.2008. 00:46 ] @
Odličan antispyware, po meni jedan od 3 najbolja. Druga dva su Spybot S&D i AVG Anti-Spyware.
Free verzija je uskraćena za neke rezidentne module, tj. ima samo File Guard u realtime-u, ali je zato na skeniranju odličan (ako mislimo na Spyware Doctor Starter Edition).
[ veselinovic @ 23.03.2008. 17:04 ] @
Citat:
.LoG: Odličan antispyware, po meni jedan od 3 najbolja. Druga dva su Spybot S&D i AVG Anti-Spyware.
Free verzija je uskraćena za neke rezidentne module, tj. ima samo File Guard u realtime-u, ali je zato na skeniranju odličan (ako mislimo na Spyware Doctor Starter Edition).

Znam da je protiv pravila, ali imas li slucajno aspirin za njega?
[ zoranbt @ 24.03.2008. 12:25 ] @
nisam neki ekspert u ovome,!! ali rekli su mi, a evo i poceo da koristim novu verziju SUPERAAntySpyware 4.0.0.1154.ako sam pogresio u izboru ima ovde i mnogo mnogo dobrih poznavaoca u ovoj oblasti i od njih koristim a bogami i ucim! pozz
[ Stefan 93 @ 11.04.2008. 16:35 ] @
Citat:
zoranbt: nisam neki ekspert u ovome,!! ali rekli su mi, a evo i poceo da koristim novu verziju SUPERAAntySpyware 4.0.0.1154.ako sam pogresio u izboru ima ovde i mnogo mnogo dobrih poznavaoca u ovoj oblasti i od njih koristim a bogami i ucim! pozz

Bolje brzo promeni SUPERAntiSpyware! Ja sam ga imao 3 meseca, i posle toga sam našao Spyware Doctor, ali ne besplatni i posle skeniranja našao sam nekoliko vrsta spyware-a i preko 100 zaraženih fajlova! A i RealTime Shield mi je gutao nenormalno resurse, kao ništa drugo, a tek skeniranje koliko je trajalo. Govorim o 3.9 verziji, za 4.0 stvarno ne znam šta je promenjeno.