[ Bajce s @ 07.02.2008. 18:50 ] @
| Drugar i ja hocemo da koristimo wireless.Ja i imam vidljivost sa ap i udaljenost je nekih 300m.
On nema vidljivost sa ap,ali ima vidljivost samnom.
Ja bih naravno primao signal i rutovao ga ka njemu i delili bi vezu protok itd..
Opremu bi uzeli od provajdera,ali nismo dovoljno upuceni pa nas zanima koji ruter nam je potreban da se on i ja povezemo i da li je uopste moguce da koristimo wireless na taj nacin.
Udaljenost je nekh 500-600 metara i nemamo nikakvih prepreka.Cena rutera,gde moze da se nabavi?
Kako?Sta?Svaki predlog i savet je dobro dosao.Googlam celo popodne,ali od silnih podataka vise mi nije jasno ni ono malo sto sam znao. |
[ Predrag Supurovic @ 07.02.2008. 20:01 ] @
Treba vam bilo koji AP klijent koji moze da radi kao ruter. Malo cete da se svadjate oko podele protoka ali ce da radi.
[ Bajce s @ 08.02.2008. 15:38 ] @
Malo smo se prevarili u daljini.Udaljeni smo 900m vazdusnom linijom.He,za protok cemo se nekako dogovoriti.
Nego,preporuci mi neki ap klijent koji moze da radi kao ruter.Znaci bilo koji,koji bi nam zavrsio posao.
Da napomenem da ovo nije dugotrajno resenje,2-3 meseca najvise,dok kod njega ne postave AP.A meni ruter odgovara i zbog telefona posto imam wireless.
[ nino1987 @ 09.02.2008. 13:43 ] @
uzmi edimax 7206apg kod nas u hrvatskoj je niekih 250kn (35€) i radi besprijekorno i podržava 6 opcija rada
http://www.edimax.com/en/produ...d=18&pl1_id=1&pl2_id=5
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.