[ izida @ 07.02.2008. 21:09 ] @
insalirao sam Kaspersky Anti-Virus 7.0.1.321 Beta i imam problem,neverovatno koliko mi je usporio internet,trenutno je samo on instaliran tako da nema konflikta,podesavanja nisam nista dirao sve je ostalo isto prilikom instalacije
[ calexx @ 07.02.2008. 21:53 ] @
Zar je beta? Da nije počeo da skida update ili eventualno skenira komp? Ja sam ga sinoć registrovao i malo se mučio dok nije skinuo osnovnu bazu ali sam mislio da je neko trenutno usporenje interneta a ne da je do njega. Posle toga radi normalno.
Da li se sve ubrza kada ga disejbluješ/ugasiš?
[ izida @ 08.02.2008. 19:37 ] @
odradio sam mu au odmah,kad ga iskljucim odmah mi net radi brze
[ WuTang @ 08.02.2008. 21:22 ] @
verovatno su ti portovi problem(verzija koju si napomenuo je finalna)instaliraj nju apdejtj bazu,skeniraj komp i OBAVEZNO INSTALIRAJ PeerGuardian!!!
sad tek vidoh pa ti imas samo ANTIVIRUS TAKO DANEMOZES KRIVITI KASPERSKY!!!ako nemas firewall nije ni cudo koj zna sta ti je sve"uslo"tako da mani se corava posla i instaliraj kaspersky internet security!!!
[ calexx @ 08.02.2008. 22:33 ] @
Šta će mu PeerGuardian? Zašto misliš da antivirus ne sprečava viruse da uđu a firewall će da ih spreči? Otkud na kraju znaš da on nema neki drugi firewall? Ja sam upravo uzeo KAV pošto mislim da mi još jedan firewall stvarno nije potreban.
[ izida @ 11.02.2008. 17:56 ] @
instalirao sam kaspersky internet security i sad radi normalno,zanima me jos jedna stvar,kako otvoriti portove za microtorrent