[ vlada1970 @ 07.02.2008. 23:15 ] @
Prijatelji , pretrazis ovde ali ne nadjoh nesto u vezi ovoga . Pa bih molio ako neko moze vishe nesto da mi kaze . Elem , evo bash veceras sam se bio spremio bio i otishao do Tehnomanije jer me je zanimao ovaj uredjaj : http://www.tehnomanija.co.yu/k...msung-dvd-combo-dvd-v6700.html ![]() Nazvao i rekoshe imaju ali kad dodjoh , rekose mi da ovaj uredjaj moze da prebacuje snimke sa dvd-a na vhs a ne suprotno . A meni je bash ovo trebalo . Razmisljam , kome sa dvd-a na vhs i treba ? Ali neka . Posto sam bio nameracio da uzmem takav neki uredjaj , em da cale moze da gleda dvd filmove em za mene da odradim neke vhs kasete , a da ne placam drugima da mi prebacuju , pomislio sam da mi je ovo najjednostavnije ali izgleda da tako nesto u kombo uredjaju nema kod nas . Mozda ne znam . Pitanje je , zna li neko postoji li takav uredjaj uopste kod nas da se uzme kao kombo ili mora da se cima covek sa video rekorderom itd . ? Znaci nemam momentalno video rekorder ( odavno sam ga prodao ) , imam samo lap top i nemam kameru da bih mogao sa njom da se zezam i povezujem sa PC-em . U ovakvoj situaciji sam pomislio da je ovakav uredjaj najlogicniji . Sta mislite , da ne bih drugima placao da mi skupo naplate prebacivanje nekih vhs kaseta u dvd format , sta mogu da uradim a ako neko zna ima li ovakav kombo za vhs na dvd , da se uzme kod nas , molio bih , moze i na PP informacija ? Hvala unapred , Vlada |