[ michea @ 08.02.2008. 18:51 ] @
| Moj problem je sledeci. Kao studentu texnickog fakulteta, fakultet nam je "sredio" sa majkrosoftom da imamo besplatan softver. Moj problem je sledeci: Prijavio sam se na majkrosoft sajtu bas kako mi je receno na faxu. Skinuo sam softver sa sajta Win xp profesional with sp2 i ldobio sifru koja je meni namenjena. Znaci sve je extra ali....
Oborio sam sistem i krenuo da instaliram legalni softver koji sam skinuo... i sve ide glatko do jednog koraka kada mi kaze da nesto nije u redu. Zatim sam pokusao da updejtujem stari windows sa tim novim tzv legalnim softverom ali u istom koraku dodje do iste greske. Ne znam sta da radim 
Greska je sledeceg sarzaja:
An error has been encountered that prevents Setup from continuing,
One of the components that Windows needs to continue setup could not he installed.
Manifest Parse Error : Invalid at the top level of the document.
Press ok
KADA STISNEM OK POJAVI SE SLEDECE!
Error:
SXS.DlIl: Syntax error in manifest or policy file 'F:\l386\asms\52\Policy\MSFT \WINDOWS\NETVORKING\RTCDLL\RTCDLL MAN’’ on line 0
Error |
Installation Failed: F:\l386\asms. Error Message : Manifest Parse Error Invalid at the top level of the document.
Fatal Error:
Line of the components that Windowi needs to continue setup could not be
installed.
Manifest Parse Error: Invalid at the top level of the document
Error
SXS.DLL: sYNTAX ERROR IN MANIFEST of policy file "F:\l386\asms\52\policy\msft
\\windows\networking\rtcdll.man" on line 0.
error:
Instalation Failed: F:\l386\asms. Error Message: Manifest Parse Error: Invalid at the top level of the document.
Fatal error
One of thecomponents fhat Windows needs to continue setup could not be installed.
Manifest Parse error: Invalid at the top level of the document.
To izbaci i restartuje se.
Inace imam Hdd 500 gb sata1.
Ma znaci sve radi extra i hoce da instaliram onaj stari (nelegalni) xp...ali ovaj nikako ne mogu.
Mene zabrinjava to sto on trazi neki fajl sa uredjaja (drajva) koji se nalazi na F a mislim da bi trebao da trazi na A jel flopi je prijavljen kao A a ne kao F. Inace sa flopija mi ucita drajvere za SATA.)
Hvala svako ko se potrudi da mi kaze bilo sta.
Cekam komentare i odgovore.
|
[ Flash411 @ 08.02.2008. 19:00 ] @
Uhvati lijepo onaj cd s kojeg inace instaliras windowse i samo ubaci serijski koji si dobio uz tu
legalnu verziju. Postoji mogucnost da je iso ili download ili kako si ga dobio,neispravan.
A piratski i original windows se i ne razlikuju nego po serijskom broju s kojim dodje cd.
[ michea @ 09.02.2008. 03:03 ] @
bez obzira na to opet nece kada se xp updejtuje..
Molim vas za pomoc ....ako bilo ko zna kako se to radi?
[ calexx @ 09.02.2008. 09:21 ] @
Šta ima da se updejtuje? Instaliraj taj XP koji radi i upiši serijski koji si dobio. Da li to prolazi? Inače je u toj priči dovoljno da dobiješ svoj serijski broj a koristiš bilo koju instalaciju istog OS, tu nema razlike. Verovatno je to što si skinuo neispravno pa pošto ne može da pročita neki fajl sa CD-a, on se buni.
[ michea @ 09.02.2008. 11:59 ] @
Nece opet. Znaci krenem da instaliram verziju xp koja mi ok radi i kad zatrazi da se upise onaj kod ja tad upisem onaj koji sam dobio preko neta a on mi kaze da taj kod nije validan!! Znaci nece pa nece... pih

[ calexx @ 09.02.2008. 18:11 ] @
Da li je ta verzija koju imaš ista kao ona za koju si dobio broj tj XP SP2? U svakom slučaju mi deluje da si loše skinuo image ili je loše narezano, možda da skineš ponovo?
[ WuTang @ 09.02.2008. 18:38 ] @
Citat:
michea: Nece opet. Znaci krenem da instaliram verziju xp koja mi ok radi i kad zatrazi da se upise onaj kod ja tad upisem onaj koji sam dobio preko neta a on mi kaze da taj kod nije validan!! Znaci nece pa nece... pih

probaj ovo nema da omanes
[edit mod:Znaš li o čemu se uopšte piše u ovoj temi? ]
[Ovu poruku je menjao calexx dana 09.02.2008. u 21:08 GMT+1]
[ Binary Mind @ 09.02.2008. 19:01 ] @
Koju verziju Windows XP-a si skidao sa neta, a koja verzija je taj piratski koji radi? Ako su drugacije verzije legalni serial nece raditi sa piratskom instalcijom i onda si ponovo prinudjen da ili skidas ili da nabavis istu verziju Windows-a kao ta sto si skidao od nekog drugog ko je vec skinuo i samo ukucas svoj legalni serial kad ti trazi i sve bi trebalo da prodje...
[ michea @ 25.02.2008. 18:42 ] @
kako da vidim koja je verzija?
[ michea @ 25.02.2008. 18:43 ] @
calexx skinuo sam 3x
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.