[ Radisha @ 09.02.2008. 13:28 ] @
| Molim sve forumashe da mi pomognu oko pronalazenja prevoda uputstva za FUJI S-5500 sa engleskog na srpski i ako neko ima osto neka mi posalje na PP ili e-mail [email protected] .Ujedno pozdravljam druga Miska SD ! |
[ sledgeh44 @ 09.02.2008. 17:03 ] @
Na srpskom mislim da ga nema... Uputstvo na engleskom može da se skine sa ovog linka:
http://www.fujifilmusa.com/JSP...ers/bin/S5100_S5500_Manual.pdf Ja sam to upravo uradio :-) Ukoliko ima nekih konkretnih pitanja, navedi broj strane pa ću ti prevesti...
Pozdrav!
[ acoobradovic @ 11.02.2008. 09:17 ] @
Ja imam uputstva za dosta Fuji digitalaca proizvedenih zakljucno sa 2006 godinom, otprilike oko 40-tak modela. Uputstva su na srpskom ili hrvatskom jeziku,nemaju slike ali se mogu citati uporedo sa originalnim uputstvom jer je raspored tekstova i strana totalno isti. Mogu poslati na mail kome treba. Najbilje bi bilo da to stavim na rapidshare ili neki drugi server ali mi je totalno slab upload zadnjih par mjeseci tako da ne mogu da podignem tih 25 MB a da se ne cimam.Cim promijenim provajdera dobicete uputstva ako nekome budu interesantna.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.