[ Cruonit @ 09.02.2008. 19:13 ] @
Molim vas moze li neko pogledati gde greska u pozivanju libova comp mi javlja sljedecu gresku: Error 1 fatal error C1189: #error : WINDOWS.H already included. MFC apps must not #include <windows.h> c:\program files\microsoft visual studio 8\vc\atlmfc\include\afxv_w32.h 16 Error 2 fatal error C1189: #error : WINDOWS.H already included. MFC apps must not #include <windows.h> c:\program files\microsoft visual studio 8\vc\atlmfc\include\afxv_w32.h 16 main.h i main.cpp rade normalno medjutim hocu da dodam lib za rad sa socketim (SocketComm i SocketManager) no nakon toga mi pocne javljati tu gresku (prethodno sam u main.h dodao #include <afxwin.h> posto ej potreban za SocketManager) ima li iko ideju kako se srediti ovo :( ? HEADERI: SocketComm.h #ifndef _SOCKETCOMM_H_ #define _SOCKETCOMM_H_ #include <list> #include <stdlib.h> #include <winsock2.h> #pragma comment(lib, "ws2_32") SocketManager.h #include "SocketComm.h" main.h #include <afxwin.h> // PROBLEM ! potreban je za socketmanager.h medjutim kad njega uklonim nejavlja mi gresku CPP-ovi: main.cpp #include <windows.h> #include "main.h" #include "Include\moduleAPI.h" SocketComm.cpp #include <stdio.h> #include <tchar.h> #include <process.h> #include <crtdbg.h> #include "SocketComm.h" SocketManager.cpp #include <atlconv.h> #include "main.h" #include "SocketManager.h" |