[ _RaZoR_ @ 09.02.2008. 20:50 ] @
Digao sam SMF forum preko freehostia.com , sto znaci da nisam uploadovao sa svog kompa. Treba mi nekako da ubacim srpski jezik u forum. Hvala. Pozzdrav.
[ ecanikajo @ 14.02.2008. 12:03 ] @
Pretpostavljam da mozes preko cpanela ili FTP (ako je omogucen).
[ zorro_vs @ 15.02.2008. 22:20 ] @
Ne znam za Frihostiju, ali u mom vebhostingu u okviru paketa "Fantastiko" je verzija SMFa 1.1.3 koja ima srpski. Pošto si siguran da tvoja Frihostija nema SMF sa srpskim, onda si mogao, ako već nisi, da zvanični srpski skineš sa sajta SMF-a:
http://www.simplemachines.org/download/?languages;lang=serbian, neka Bog poživi onog malog, Jovana Turanjanina, pisca ćirilične i latinične verzije prevoda.

Obavezno skini i apgrejd verziju 1.1.4 i prekopiraj FTPom na svoj sajt pošto je raspakuješ kako bi imao najnoviju verziju SMF-a.

Kako to izgleda, možeš da vidiš na http://www.sajbernetiks.co.yu/phorum. E sad, ono što mene muči je što imam problem sa admin delom u kome ne mogu da kucam ćirilicom, ali o tome ćemo u drugoj temi. :)

Nadam se da ti je ovo pomoglo!
Pozdrav,
Zoran
[ deZio @ 16.02.2008. 16:17 ] @
Bravo Zorane. Koristim 2 meseca SMF. Nisam znao da ima srpski j. Ovo ce mi puno znaciti..
[ Unique design @ 17.05.2008. 12:26 ] @
Pozdrav svima od nove clanice na forumu.
Kao i Razor i ja imam mali problem sa instalacijom srpskog jezika na SMForumu. SKinula sam ga u zipu, kopirala na rutu foldera, kopirala u tematskom delu, u delu sa paketima ali nista.
KAd odem u administratorski deo i otvorim podesavanja i dalje vidi samo engleski.
Molila bih nekog ko zna samo da mi kaze gde trebam da iskopiram jezik i da li ce sve teme imati opciju srpskog ili samo one koje su u paketu jezika.
Hvala unapred.
[ vejin @ 27.05.2008. 14:34 ] @
Jezik srpski preko FTP pristupa možeš da prebaciš u ovaj folder. Mislim ne da možeš nego moraš.

/Themes/default/languages/ovde ga ubacujes ali mora biti otpakovan, znaci ne u zip-u, a ni u rar-u.

Znači otpakuješ ga na svom kompu i onda ga ručno prebaciš u folder koji sam naveo. Posle toga iz Admin dela selektuješ koji jezik želiš na forumu.

Ako nemaš pravo na FTP pristup reci, pa ćemo videti i to da se reši, nije problem.

I naravno dobrodošla na Elitesecurity, nadam se da ćemo se lepo družiti.