[ drsimce @ 09.02.2008. 22:35 ] @
dvoumim se izmedju Philipsovog TFT monitora, a i Asus mi je privukao paznju. Tragajuci za dodatnim informacijama naisao sam i na Benq FP93GF (skupo je) i VIEWSONIC VG2021M2. ljudi, citam sve moguce komentare ovde u vezi TFT monitora i nikako da se opredelim koji da uzmem. Do sada sam radio sa monitorima koji imaju ravni ekran ali to nisu bili TFT monitori nego obicni. Trenutno radim na Philipsovom 17" 107 E6, ravan ekran. Prvo sam se razmisljao da uzmem Lg-jev ali sam se predomislio nakonm dosta komentara koje sam procitao i video da ljudi imaju dosta zamerki na LG-jeve proizvode. Bitan mi je kontast, osvetljenje, da ej dobar napon, da nema mrtvih pixela. Trenutna rezolucija na kojoj radim je 1024*768. Odgovara mi sasvim ova rezolucija. da li bi mi veca rezolucija odgovarala sa nekih 1200 pixela ne znam. Potrebe su mi za sada standardne. Uglavnom je to pretrazivanje (posto studiram i radim seminarske, cesto znam po nekoliko sati da pretrazujem nesto po netu, pa mi je vazno da mi se oci ne zamaraju vise nego sto bi to bilo prirodno), slanje emailova, ponekad gledanje filmova, cesto obrada slika u photoshopu. Computer games uopste ne igram. Bavio sam jedno vreme web design-om, ali sada je to stalo posto nemam vremena za to (mada ako bih imao vremena mozda bih se ponovo vratio na to, jer uzivam u tome). Procenite koji bi monitor od ponudjene tri marke, velicine 19" ili 20" bio najbolji za mene. hvala unapred. [Ovu poruku je menjao drsimce dana 10.02.2008. u 00:17 GMT+1] |